Πρακτικά Τακτικού ΔΣ της 19-12-2018



Παρόντες: Ίντας Γεώργιος, Συρετίδης Σπύρος, Μοδινού Όλγα, Καλογερόγιαννη Αδαμαντία, Σακκά Μαρία, Μπουγιούκας Γεώργιος, Κοσμοπούλου Όλγα, Χάιδος Νικόλαος, Τσολάκης Ιωάννης, Βενιέρης Μαρίνος
Απόντες: Προκόπη Σωτηρία,

1ο Θέμα: Επικουρικό Προσωπικό
Παρουσιάστηκε το έντονο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει η Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου μετά την συνταξιοδότηση μίας μαίας, καθώς και μετά από μακροχρόνια ασθένεια κάποιας άλλης, από ειδικευόμενη ιατρό της Μαιευτικής και την Κα Μοδινού. Αποφασίστηκε επίσκεψη στην ΔΥΠΕ αφού διερευνηθεί η βεβαιότητα παρουσίας της Διοικήτριας την επόμενη ημέρα. Συμφωνήθηκε στην επίσκεψη να τεθεί συνολικά το θέμα του επικουρικού προσωπικού.
2ο Θέμα: Δραστηριότητες Εορτών
Εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα οι προτάσεις του Κου Τσολάκη, α) για την χορηγία από τον Σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης Δωροεπιταγής 100 ευρώ η οποία χρησιμοποιήθηκε για αγορά δώρων για τα παιδιά στην Γιορτή του Παιδικού σταθμού την 20/12/2018 και β) για την έκπτωση που δόθηκε στα μέλη του Συλλόγου, για την Παιδική Παράσταση « Νάρκισσος και Ηχώ και άλλες μεταμορφώσεις» στην οποία μας χορηγεί ο θίασος ΘΕΑΜΑ στην τιμή των 5 ευρώ με την επίδειξη του φυλλαδίου στο ταμείο του θεάτρου, το οποίο θα φέρει την σφραγίδα του Συλλόγου.
3ο Θέμα: Συνδρομή σε συναδέλφους που τους έχει ασκηθεί αγωγή
Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε να διερευνηθεί το ποσό που κάποιος δικηγόρος θα πάρει σαν αμοιβή και ανάλογα με τις δυνατότητες του ταμείου του Συλλόγου να επιμερισθεί το ποσό στους συναδέλφους που θέλουν την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου.
4ο Θέμα: Προγραμματισμός επόμενου ΔΣ
Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ΔΣ την Τετάρτη 9/01/2019 και ώρα 13:00.Κύριο θέμα του ΔΣ θα είναι η εκλογή Προεδρείου με την προϋπόθεση παρουσίας τουλάχιστον ενός μέλους από κάθε παράταξη καθώς και η εξασφάλιση απαρτίας. Δεν θα είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των μελών για την εκλογή Προεδρείου.

Ο Εκτελών χρέη Γραμματέα
Τσολάκης Ιωάννης

Τα Παρόντα Μέλη


1.Ίντας Γεώργιος:

2.Συρετίδης Σπύρος:

3.Μοδινού Όλγα:

4.Σακκά Μαρία:

5.Μπουγιούκας Γεώργιος:


6.Κοσμοπούλου Όλγα:

7.Χάιδος Νικόλαος:

8.Τσολάκης Ιωάννης:



9.Βενιέρης Μαρίνος:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ