Πρακτικά Έκτακτου ΔΣ Τέταρτης 19/7/2017

Πρακτικά Έκτακτου ΔΣ Τέταρτης 19/7/2017

Παρόντες : Κουκιάς Κωνσταντίνος , Τσολάκης Ιωάννης , Καλογερόγιαννη Αδαμαντία, Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Χάιδος Νικόλαος, Σακκά Μαρία , Μπουγιούκας Γεώργιος

Δικαιολογημένα Απόντες : Συρετίδης Σπύρος, Ίντας Γεώργιος, Προκόπη Σωτηρία , Κοσμοπούλου , Όλγα

Θέμα : Έλλειμα στο κονδύλι για την αποπληρωμή των πρόσθετων αμοιβών Ιουνίου


Έγινε γνωστό σε μέλη του ΔΣ ότι η αποπληρωμή των πρόσθετων αμοιβών θα γίνει κανονικά από τα έσοδα του Νοσοκομείου .

Έγινε ενημέρωση των μελών από τον Κο Τσολάκη για τις κινήσεις του ΔΣ, έτσι ώστε να ενημερωθεί για τις ενέργειες της Διοίκησης και των υπηρεσιών του Νοσοκομείου ,στην κατεύθυνση της ενημέρωσης της ΥΠΕ για το έλλειμμα .

Κοινή διαπίστωση των συμμετεχόντων ήταν η κωλυσιεργία της Διοίκησης στο να ενημερώσει την ΥΠΕ για το χρηματικό έλλειμμα που υπάρχει , παρ' όλη την έγκαιρη ενημέρωσή της από τις οικονομικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου .
Επίσης διαπιστώθηκε η ελλιπής ενημέρωση του Συλλόγου , από μέρους της Διοίκησης για τις κινήσεις που γίνανε για την επίλυση του προβλήματος.

Διαπιστώθηκε η επανειλημμένη αποφυγή απαντήσεων σε θέματα που έχει θέσει ο Σύλλογος προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου. 
 Αποφασίσθηκε τα παραπάνω να αποτυπωθούν σε ενα έγγραφο το οποίο θα αποσταλεί στην Διοίκηση και τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου .
Επίσης αποφασίσθηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με τον Διοικητή για να τεθούν και προφορικά τα παραπάνω .

Κατά την συνάντηση ο Διοικητής μας επιβεβαίωσε ότι πράγματι το ποσό που υπολείπεται θα συμπληρωθεί από τα έσοδα του Νοσοκομείου .
Επίσης μας βεβαίωσε πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε τα χρήματα που θα εγκριθούν τα επόμενα τρίμηνα θα είναι αυξημενα , έτσι ώστε να μην παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα .
Διαβεβαίωσε τα μελη του ΔΣ πως θα έχουμε απο εδώ και πέρα έγγραφη ενημέρωση για τις κινήσεις της Διοίκησης σε ότι αφορα τις πρόσθετες αμοιβές των εργαζομένων .


                                                Για το ΔΣ


  Ο Εκτελών χρέη Γραμματέα

Τσολάκης Ιωάννης

Έκτακτο ΔΣ 19/7/2017


Έκτακτο ΔΣ Τετάρτη 19/7/2017 και ώρα 13:00 με θέμα την έλλειψη χρημάτων για την αποπληρωμή των πρόσθετων αμοιβών Ιουνίου .

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ