Δελτίο τύπου- Καταγγελία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 20/11/2018



Το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη συνδικαλιστικά στάση της ηγεσίας της Π ΟΕΔΗΝ. Με αφορμή  το ατυχές συμβάν της πτώσης σοβά που είχε σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό συνοδού ασθενούς (κατά  τις ιατρικές εκτιμήσεις) , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας χωρίς καμία ενημέρωση στο Σωματείο εργαζομένων, συνοδευόμενος από συμβούλους της ΔΑΚΕ και αφού κάλεσε όλα τα κανάλια που συναναστρέφεται, προέβη σε δηλώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα , <αναδεικνύοντας> τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο μας!!!

Είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ , αυτοχρίζεται  μοναδικός υπερασπιστής των εργαζομένων και των ασθενών καθώς και δυνατός λύτης των προβλημάτων του νοσοκομείου μας , απαξιώνοντας  εντελώς το δημοκρατικά εκλεγμένο σωματείο  και κατά επέκταση το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής δηλώνει απερίφραστα ότι θα υπερασπίζεται όλους τους  εργαζόμενους που κράτησαν και συνεχίζουν να κρατούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας όρθιο σε δύσκολες εποχές και θα αγωνίζεται για  τη βελτίωσή του. Τα πολιτικά παιχνίδια τα <παραχωρούμε> στην ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ.


Το ΔΣ

Πρόσκληση- Κάλεσμα σε Στάση Εργασίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Νίκαια 19/11/2018



Για μια ακόμα φορά προωθείται η λύση του εργολάβου σε ένα θέμα στελέχωσης υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας. Οι θέσεις του προσωπικού ασφαλείας, όπως και σε πολλές άλλες υπηρεσίες στο Νοσοκομείο μας, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και δεν μπορούν να γίνονται αντικείμενο εξάρτησης από εργολαβικά συμφέροντα. 

Καταθέτουμε για μια ακόμη φορά την πάγια θέση του Συλλόγου για μόνιμες προσλήψεις σε όλες τις υπηρεσίες και όλους τους κλάδους. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συμμετοχή στην 2ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 21/11/2018 από 8πμ-10πμ. και συγκέντρωση στο προαύλιο του Νοσοκομείουσε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη απόλυση των συναδέλφων μας στην φύλαξη ,την 31/12/2018.

  Ζητούμε άμεση λύση στην επικείμενη απόλυση των συναδέλφων μας οι οποίοι, στις γιορτές που έρχονται , ωθούνται στην ανεργία.



Το ΔΣ

Πρόσκληση για ενημέρωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

   Νίκαια 19/11/2018


Ανακοίνωση

   Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων καλεί τους συναδέλφους που εργάζονται στο Νοσοκομείο και έχουν σκοπό να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στην εφαρμογή για το επικουρικό προσωπικό, αύριο Τρίτη 20/11/2018 και ώρα 12 μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου . 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όσους χρειάζονται την βοήθεια του ΔΣ του Συλλόγου για την συμπλήρωση της αίτησης στην εφαρμογή.

Το ΔΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ