Ανακοίνωση για διεκδίκηση Επιδομάτων και Δώρων

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 12/10/2018


Ανακοίνωση


Οι συνάδελφοι που δεν συμμετείχαν στην αγωγή για την αναδρομική διεκδίκηση των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων και του Επιδόματος Αδείας , μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Συλλόγου ή τα μέλη του ΔΣ για να δηλώσουν την συμμετοχή τους σε νέα αγωγή για την παραπάνω διεκδίκηση. Στην νέα αγωγή η περίοδος διεκδίκησης θα είναι από τον Δεκέμβριο του 2015 μέχρι και την ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής.





Το ΔΣ

Πρόσκληση προς Ενημέρωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νίκαια 12/10/2018



Ανακοίνωση

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων καλεί τους εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας ( καθαριότητα, φύλαξη, επικουρικό προσωπικό, προσωπικό με συμβάσεις ΟΑΕΔ κλπ) ,πλην ιατρικού, που έχουν την επιθυμία να καταθέσουν αιτήσεις στην εφαρμογή για το λοιπό επικουρικό προσωπικό, την Δευτέρα 15/10/2018 και ώρα 13:00 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου για ενημέρωση.



Το ΔΣ

Στάση Εργασίας 10-10-18

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νίκαια 8/10/18
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ο Σύλλογος Εργαζομένων με απόφαση που πήρε στην συνεδρίαση της Δευτέρας 8/10/18 συμμετέχει στην στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ για την Τετάρτη 10/10/18 και επεκτείνει την στάση εργασίας για όλη την πρωινή βάρδια (7πμ-3μμ). Ο Σύλλογος Εργαζομένων καλύπτει όλα τα μέλη του, που θα συμμετάσχουν στην στάση εργασίας, με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση ( μόνιμη σχέση εργασίας, ατομικές συμβάσεις, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, συμβάσεις ΟΑΕΔ, Συμβάσεις ΚΕΕΛΠΝΟ, κτλ).

Αιτήματα της στάσης εργασίας είναι α)μόνιμες προσλήψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, β) Αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, γ) Ανθυγιεινό επίδομα σε όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων, δ) Ένταξη στα ΒΑΕ

Πρόσθετες Ιουνίου γιατρών


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ