Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων του Συλλόγου για παραλαβή αιτήσεων Αγωγών

Τα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων  θα είναι ανοικτά, για παραλαβή αιτήσεων για την Αγωγή Δώρων και Επιδόματος, τις εξής ημέρες και ώρες:


Τετάρτη 7/11/18            9πμ - 2μμ

Πέμπτη 8/11/18             9πμ - 12μεσ και 4μμ - 10μμ

Παρασκευή 9/11/18       4μμ - 10μμ

Σάββατο 10/11/18          4μμ - 10μμ


Το ΔΣ

Ανακοίνωση για Ο.Ρ.Μ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Νίκαια 6/11/2018


Ανακοίνωση

Στις 26/5/2018, ομάδα φασιστών έστησε ενέδρα, επιτέθηκε και βιαιοπράγησε κατά μελών  της οργάνωσης ΟΡ.Μ.Α. την ώρα που έκαναν παρέμβαση ενημέρωσης στο Πέραμα.
Στις 7/11/2018 δεν δικάζονται οι τραμπούκοι που επιτέθηκαν, αλλά μέλη της ΟΡ.Μ.Α. (!) επειδή άσκησαν το νόμιμο δικαίωμά τους στην αυτοάμυνα ενάντια στη φασιστική βία.
 Σαν υγειονομικοί, που μάλιστα υπηρετούμε  σε ένα νοσοκομείο που έχει συχνά υποδεχθεί και περιθάλψει θύματα της Χρυσής Αυγής, Έλληνες και ξένους, στο νοσοκομείου που έχει δεχθεί τον βαριά τραυματισμένο Παύλο Φύσσα, ξέρουμε καλά με ποιανού μέρους είναι το δίκιο.
Συμπαραστεκόμαστε αμέριστα στα μέλη της ΟΡ.Μ.Α. και απαιτούμε την πλήρη αθώωσή τους.
Απαιτούμε  παράλληλα την καταδίκη όλων των εμπλεκόμενων φασιστών της ενέδρας.



Για το ΔΣ
Ο Προεδρεύων Σύμβουλος

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 5/11/2018


Ανακοίνωση

Το ΔΣ του Συλλόγου καλεί τους συναδέλφους σε Γενική Συνέλευση στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου την Πέμπτη 8/11/2018 και ώρα 12 μεσημέρι, με θέμα την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018.

 Το πλαίσιο διεκδικήσεων της ΑΔΕΔΥ είναι μεταξύ άλλων : Αυξήσεις στους μισθούς και τις Συντάξεις, Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών και αντισυνταξιοδοτικών νόμων,   Να σταματήσει η φορολογική επιδρομή και η καταλήστευση του εισοδήματός μας,  Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά (Παιδεία, Υγεία, Αυτοδιοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες κτλ), Επέκταση του θεσμού των Βαρέων – ανθυγιεινών στο Δημόσιο, Επέκταση αύξηση και μη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, Λήψη μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους κ.ά

  Συνάδελφοι σας καλούμε να καθορίσουμε όλοι μαζί τον τρόπο δράσης μας, καθώς και το πλαίσιο διεκδικήσεων μας.


                                                             Το ΔΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ