Πρακτικά Έκτακτου ΔΣ της 18/7/2018



Παρόντες: Σακκά Μαρία, Μπουγιούκας Γιώργος, Καλογερόγιαννη Μαντώ, Κοσμοπούλου Όλγα, Χάιδος Νικόλαος, Τσολάκης Ιωάννης, Βενιέρης Μαρίνος.
Απόντες: Ίντας Γεώργιος, Συρετίδης Σπύρος, Μοδινού Όλγα, Προκόπη Σωτηρία

Μετά την διαπίστωση απαρτίας , ορίστηκε προεδρεύων της συνεδρίασης ο Κος Χάιδος, και Γραμματέας ο Κος Τσολάκης.
1ο Θέμα: Καθορισμός λειτουργίας του ΔΣ
Ορίστηκαν τακτικά ΔΣ, το επόμενο για την Τετάρτη 1/8/2018 και ώρα 13:00 και το μεθεπόμενο για την Τετάρτη 22/8/18 και ώρα 13:00 . Σε περίπτωση που προκύψει έκτακτο πρόβλημα, μεταξύ των συνεδριάσεων,  θα οριστεί έκτακτο ΔΣ.
Συμφωνήθηκε να αναρτηθούν στην πόρτα του Συλλόγου τα ονόματα των μελών του ΔΣ με τα εσωτερικά τηλέφωνα τους για να μπορούν να επικοινωνούν οι συνάδελφοι.
2ο Θέμα: Η επιστροφή των παραβόλων στον Σύλλογο
Μετά από μια ιστορική αναδρομή για τα όσα συνέβησαν μέχρι τώρα και μετά από διαλογική συζήτηση, από την οποία προέκυψαν και ερωτήματα, αποφασίσθηκε:
Α) να υπάρξει επικοινωνία με τον δικηγόρο ώστε να μάθουμε πόσο Σεπτεμβρίου έχει ορισθεί η πρώτη αγωγή, τι θα συμβεί με όσους δεν επιστρέψουν τα παράβολα, θα χάσουν τα χρήματα τους;
Β) Μετά την απάντηση των ερωτημάτων να βγει ανακοίνωση που να ορίζει συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία συγκέντρωσης των παραβόλων η οποία θα καθοριστεί σύμφωνα με την ημερομηνία δικασίμου της πρώτης έφεσης.
Γ) Ορίσθηκαν ένα μέλος από κάθε παρούσα παράταξη που θα μπορούν οι συνάδελφοι να απευθύνονται για την παράδοση του παράβολου . Ορίσθηκαν λοιπόν ο Κος Μπουγιούκας, η Κα Καλογερόγιαννη, ο Κος Χάιδος και ο Κος Τσολάκης. Στην ανακοίνωση που θα βγει συμφωνήθηκε να γραφτούν και τα κινητά τηλέφωνα των παραπάνω συναδέλφων .
3ο Θέμα: Συνδρομή στην ΠΟΕΔΗΝ
Έγινε διαλογική συζήτηση για την καταβολή της εκρεμμούσας συνδρομής στην ΠΟΕΔΗΝ από τον Αύγουστο του 2014 έως και τον Μάρτιο του 2018. Παρουσιάστηκαν διάφορα πιθανά ενδεχόμενα από όλους τους συναδέλφους και το θέμα παραπέμφθηκε σε τακτικό ΔΣ όπου θα παρίστανται όλες οι παρατάξεις.
4ο Θέμα: Συμβάσεις επικουρικών ιατρών
Συμφωνήθηκε η παρακολούθηση του θέματος και διαπιστώθηκε ότι ξεφεύγει από τα όρια δράσης μόνον του Συλλόγου.
5ο Θέμα: Προκήρυξη για την καθαριότητα
Μετά από διαλογική συζήτηση διαπιστώθηκε πως λόγο της θερινής περιόδου, δεν υπάρχει δυνατότητα δράσης και παραπέμφθηκε για το πρώτο ΔΣ του Σεπτεμβρίου.
6ο Θεμα: Καταχώρηση email των μελών
Συμφωνήθηκε να κατατεθεί από τον Κο Τσολάκη συγκεκριμένη φόρμα καταγραφής των email των μελών με αποκλειστική χρήση την ενημέρωση τους από το ΔΣ του Συλλόγου, στο επόμενο τακτικό ΔΣ . Ο Κος Χάιδος διατύπωσε τις επιφυλάξεις του.
8ο Θέμα: Πρόταση της Κας Κοσμοπούλου για συμμετοχή στην Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων
Μετά από ενημέρωση της Κας Κοσμοπούλου για την λειτουργία Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων τα οποία έχουν προγραμματισμένες δράσεις, πέρα από την κομματική και ατελέσφορη δράση της ΠΟΕΔΗΝ, δεσμεύθηκε να μας παρουσιάσει, στο επόμενο ΔΣ συγκεκριμένα στοιχεία. Η πρόταση της είναι να ενταχθούμε στην Πρωτοβουλία αυτή με συμμετοχή στις συζητήσεις αλλά και στην δράση.
Σε κάποιο σημείο της συνεδρίασης αποχώρησε η Κα Καλογερόγιαννη, λόγω προγραμματισμένης εργασίας, για την οποία είχε ενημερώσει από την αρχή το σώμα.

Ο εκτελών χρέη Γραμματέα
Τσολάκης Ιωάννης




Τα παρόντα Μέλη


Σακκά Μαρία:

Μπουγιούκας Γιώργος:

Καλογερόγιαννη Μαντώ:

Κοσμοπούλου Όλγα:

Χάιδος Νικόλαος:

Τσολάκης Ιωάννης:

Βενιέρης Μαρίνος:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ