Δημιουργία Ψηφοδελτίου

Νίκαια 24/12/2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι Χρόνια Πολλά σε όλους και υγεία σε εσάς και τις Οικογένειές σας .
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την δημιουργία ψηφοδελτίου  για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στης 10 και 11 Ιανουαρίου 2018 , για εκλογή αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ .
Το ψηφοδέλτιο είναι ανοικτό και μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει να βάλει υποψηφιότητα και δεν τον εκφράζουν οι υπάρχουσες παρατάξεις ή δεν θέλει να είναι αγκιστρωμένος στις απόψεις των άλλων . Είναι μία προσπάθεια υπερκομματική και το μόνο ιδεολογικό πρόταγμα που έχει είναι  η ακομμάτιστη προσφορά στα κοινά . Δεν την χαρακτηρίζω «Ανεξάρτητη » , πρώτον γιατί η λέξη έχει χάσει την σημασία της ,όταν την χρησιμοποιούν όλοι αυτοί που είναι εξαρτημένοι από κόμματα και συμφέροντα , και δεύτερον γιατί δεν επιδιώκω να βάλω ταμπέλες σε ανθρώπους που θα συμμετάσχουν .
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι , μπορούμε όμως να συνθέσουμε την διαφορετικότητά μας σε μια κοινή προσπάθεια , για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας , για την καλυτέρευση της ζωής μας . Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας απαλλαγμένοι από αυτούς που μας φέρανε στην σημερινή κατάσταση . Ο δρόμος δεν είναι εύκολος , ποτέ δεν ήταν .Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και κυρίως το οφείλουμε στα παιδιά μας .
Αν δεν απαγκιστρωθεί ο εργασιακός χώρος από τις κομματικές εξαρτήσεις και τους εργατοπατέρες , που το μόνο που επιδιώκουν είναι η ικανοποίηση των προσωπικών και κομματικών τους φιλοδοξιών , θα ταλανιζόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα στην σημερινή αδιέξοδη κατάσταση .
Ζητάω από τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετάσχουν , να συνταχθούν σε αυτήν την κοινή προσπάθεια και να δηλώσουν συμμετοχή στο «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο » για να προτάξουμε τις κοινές μας απόψεις αλλά και να συνθέσουμε τις διαφορές μας , έτσι ώστε να αλλάξουμε πορεία στην σημερινή παρακμή της εκπροσώπησής μας .
Επικοινωνία μέσω e-mail : tjoraek@gmail.com και Τηλ. 6936606427

Μετά Τιμής

Τσολάκης Ιωάννης

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ