Τι κάνουμε για να μας έρχεται ενημέρωση στο e-mail μας για τις δημοσιεύσεις του ιστολογίου

Τι κάνουμε για να μας έρχεται ενημέρωση στο e-mail μας για τις δημοσιεύσεις του ιστολογίου  :

Πρώτα ανοίγουμε την σελίδα του ιστολογίου seknda.blogspot.gr/





στο πεδίο που δείχνει το οριζόντιο βελάκι στο λευκό πεδίο συμπληρώνουμε το e-mail μας επάνω από το κάθετο βελάκι και πατάμε το πλήκτρο Submit και ανοίγει επιπλέον παράθυρο


πατάμε στο τετραγωνάκι για να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε ρομπότ και μετά μας βγάζει ένα τεστ με αυτοκίνητα ή κάτι τέτοιο και μόλις το κάνουμε πατάμε  το κουμπί που μας δείχνει το αριστερό βελάκι
ανοίγουμε το e-mail μας και βλέπουμε στα εισερχόμενα ή στα ανεπιθύμητα ανάλογα με την ρύθμισή σας το παρακάτω e-mail

 πατάμε στον σύνδεσμο περίπου στο κέντρο του μηνύματος  όπως δείχνει το βελάκι και μας βγάζει την παρακάτω τελευταία σελίδα . Όλες οι δημοσιεύσεις θα έρχονται στο e-mail μας και θα είμαστε πάντα ενημερωμένοι . Καλή επιτυχία 


Όλες οι δημοσιεύσεις θα έρχονται στο e-mail μας και θα είμαστε πάντα ενημερωμένοι . Καλή επιτυχία 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ…

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ…
Η πλειοψηφία του ΔΣ και συγκεκριμένα η παράταξη της Ενότητας και της Ανεξάρτητης Κίνησης έφτασαν σε τέτοιο σημείο θράσους ώστε να εγκαλούν το ΠΑΜΕ γιατί έκανε το αυτονόητο: Να αποκαλύψει στους εργαζόμενους τι συνέβη στο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ και τι στάση κράτησαν οι αντιπρόσωποι που ψήφισαν.
Φάνηκε λοιπόν ότι οι εργαζόμενοι δεν είχαν τίποτα απολύτως να περιμένουν από αυτό το συνέδριο. Από ένα συνέδριο χωρίς συζήτηση, με υποτίμηση και εκφυλισμό των συλλογικών διαδικασιών. Από ένα συνέδριο που αποτελεί χώρο συναλλαγής, εξαγοράς, έδαφος για καριερίστες και προσωπική ανέλιξη. Ξένο προς τους καημούς και τα βάσανα των εργαζομένων. Όσοι το παρακολούθησαν για μια ακόμη φορά έβγαλαν το αβίαστο συμπέρασμα ότι στις πλειοψηφίες ΔΗΣΥ, ΔΑΚΕ, ΑΡΜΑ-ΣΥΡΙΖΑ  δεν τους καίγεται καρφί για τα προβλήματα των εργαζομένων, οι αντιπρόσωποι τους  απουσίαζαν συστηματικά από τις εργασίες του συνεδρίου και ήρθαν μόνο την τελευταία μέρα για να ψηφίσουν. Από την άλλη μεριά, οι αντιπρόσωποι της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης» περιμέναμε υπομονετικά από το πρωί της 1ης  μέρας του συνεδρίου να μαζευτούν οι αντιπρόσωποι των άλλων  παρατάξεων ώστε να γίνει ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων, κάτι που δεν συνέβη, γεγονός που το καταγγείλαμε και από το βήμα του συνεδρίου. Όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο είναι ψεύτες!
Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι όλοι οι συνδικαλιστές που έσκιζαν τα ιμάτια τους στο όνομα της «ανεξαρτησίας», όχι μόνο ακομμάτιστοι δεν είναι αλλά τα ονόματα τους δέσποζαν φαρδιά- πλατιά στα ψηφοδέλτια των δυνάμεων του κυβερνητικού συνδικαλισμού, της ΔΑΚΕ, της ΔΗΣΥ και του ΑΡΜΑΤΟΣ δηλαδή. Αυτά για να μην κοροιδευόμαστε… Γιατί θεωρούμε υποχρέωση μας να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι ότι αυτοί που ψηφίζουν είναι μέλη των παρατάξεων που είναι υπεύθυνες για την κατάσταση και τον εκφυλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος. Των παρατάξεων που δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των εργαζομένων, για την ενότητα όλων των εργαζομένων, που καλλιεργούν την πολυδιάσπαση,  το συντεχνιασμό , τους «κοινωνικούς διαλόγους»  σφαγής των δικαιωμάτων μας με τους μεγαλοεργοδότες και το κράτος που τους υπηρετεί, καλλιεργούν την ανάθεση της λύσης των προβλημάτων σε πεφωτισμένους συνδικαλιστές απαξιώνοντας τις μαζικές διαδικασίες.          Αν οι εν λόγω συνδικαλιστές θεωρούν «διαπόμπευση» την δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων της ΔΑΚΕ, της ΔΗΣΥ και του ΑΡΜΑΤΟΣ, στα οποία συμμετείχαν, θα έπρεπε να το είχαν σκεφτεί λίγο νωρίτερα…
Και κάτι ακόμη… Το ΠΑΜΕ ποτέ δεν επέλεξε να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ποτέ δεν έκρυψαν την ταυτότητα τους. Κι αυτό γιατί οι εργαζόμενοι τους γνωρίζουν και τους βλέπουν καθημερινά με τη δράση τους στους χώρους δουλειάς, να αγωνίζονται κόντρα στην απογοήτευση και στη μοιρολατρία,αναδεικνύοντας την πραγματική αιτία που έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία με φτηνούς και αναλώσιμους  συμβασιούχους, της μείωσης της κρατικής χρηματοδότησης, της εντατικοποίησης της δουλειάς, της απληρωσιάς,  του ελάχιστου και κουρασμένου προσωπικού. 



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων

Ανεξάρτητη κίνηση εργαζομένων Κρατικού.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι οι αναρτήσεις των αποφάσεων του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων,των ελεύθερων απόψεων,των καταγγελιών κλπ που υπάρχουν στο blog του Συλλόγου κοινοποιούνται ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ του κ.Τσολάκη στο fb στην ομάδα του Γ.Ν.Νίκαιας ο οποίος και είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής του blog.Εμείς γνωρίζοντας ότι η ομάδα του Νοσοκομείου στο fb έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα απ΄το blog του συλλόγου θεωρούσαμε αυτονόητο ότι οι αποφάσεις του ΔΣ του Συλλόγου  κοινοποιούνται ως έχουν και στην ομάδα του Νοσοκομείου. Φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη καταγγελία που ψηφίστηκε πλειοψηφικά απ΄το ΔΣ του Συλλόγου και αφορά στη διαπόμπευση ατόμων και όχι παρατάξεων ή κινήσεων θα δημιουργούσε ιδιαίτερα προβλήματα; στον κ. Τσολάκη γι αυτό δεν την κοινοποίησε-ο οποίος ,βέβαια,έχει κοινοποιήσει άλλες αποφάσεις παλαιότερα στις οποίες δεν συμφωνούσε-. 

Την κοινοποιούμε λοιπόν εμείς και ζητούμε συγγνώμη από τους συναδέλφους για τυχόν παραπλάνησή τους όσον αφορά τις κοινοποιήσεις των αποφάσεων του ΔΣ του Συλλόγου στην ομάδα του Νοσοκομείου για τις οποίες είχαμε εμπιστευτεί τον κ. Τσολάκη ότι τις κοινοποιούσε αυτούσιες και όχι κατ΄επιλογήν!

Προς «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΚΙΝΗΣΗ


Προς  «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΚΙΝΗΣΗ
Ενταύθα
Η υποχρέωση του διαχειριστή του ιστολογίου (blog) είναι να δημοσιεύει τις αποφάσεις-ανακοινώσεις του ΔΣ του Συλλόγου με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια και όσο το δυνατόν έγκαιρα . Αυτό λοιπόν κάνω τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια που έχω αναλάβει την δημιουργία και διαχείριση του ιστολογίου μετά από απόφαση του ΔΣ και μάλιστα ομόφωνη . Αν ήθελα να  δημοσιεύω ελεύθερα αυτό που μου έκανε κέφι ή αυτό μόνο με το οποίο συμφωνούσα θα δημιουργούσα δικό μου αποκλειστικό ιστολόγιο , δεν το έκανα όμως .

Για το τι κοινοποιώ στο facebook όμως δεν επιτρέπω σε κανέναν , άτομο ή κίνηση , να μου το υποδεικνύει . Ή μάλλον να το κάνω πιο σαφές ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ στον οιονδήποτε να μου ασκεί κριτική για το πώς θα χρησιμοποιήσω τον προσωπικό μου χρόνο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  . Στις υποχρεώσεις μου είμαι εντάξει και σταματάω εκεί .

Να δούμε όμως ποια ήταν και είναι η στήριξη του ιστολογίου από τα μέλη της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ»χα ΚΙΝΗΣΗΣ ;
Δεν έχει κοινοποιήσει ούτε μια ανάρτηση του ιστολογίου .
Κοινοποίηση της ανάρτησης ενός site ή ιστολογίου μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης αυτού . Ακόμα και για την ανάρτηση στην οποία αναφέρεται η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ»χαχα ΚΙΝΗΣΗ την έβαλε στο facebook όχι κοινοποιώντας την ανάρτηση του ιστολογίου αλλά φωτογραφίζοντας την δική τους καταγγελία .
Τι σας ενοχλεί αγαπητοί συνάδελφοι ότι δεν συμφωνώ μαζί σας σε κάποια θέματα ; λυπάμαι που έχω προσωπική κρίση , θα συνεχίσω να το κάνω . Λυπάμαι που αντιμετωπίζω τα θέματα ανεξάρτητα , χωρίς χα , από την κομματική τους προέλευση αλλά με βάση αυτό που θεωρώ σωστό ή όχι , αλλά θα συνεχίσω να το κάνω .
Ο λόγος που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ανεβάζεται τους τόνους αντιπαράθεσης μήπως έχει να κάνει με το ότι πλησιάζουν οι εκλογές του Συλλόγου ; Αν ναι λυπάμαι .

Κλείνοντας απλά να σας πληροφορήσω πως έχω αντιμετωπίσει στην ζωή μου πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις από τις «ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΕΣ»χαχαχα επιθέσεις σας και δόξα τον θεό δεν υποχώρησα . Είμαι και θα είμαι εδώ όσο πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στο κοινό καλό και όσο οι συνάδελφοί μας με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους .

Μετά τιμής
Τσολάκης Ιωάννης

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ : για το παράβολο της διεκδίκησης του 2ωρου


Για να δείτε την ανακοίνωση πατήστε εδώ

Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.




Μετά και τη νέα τροποποίηση, η κύρωση για τους υπαλλήλους (δηλαδή η παρ.13 του αρ.18 του ν.4354/2015, όπως είχε αντικατασταθεί από το αρ.396 του ν.4512/2018) ισχύει πλέον ως εξής :
“ Oι αρμόδιες Υπηρεσίες οφείλουν να συμπληρώσουν τα πεδία «κλάδος» και «ειδικότητα», της Εφαρμογής του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου «Απογραφή» μέχρι τις 14.03.2018. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των ως άνω πεδίων μέχρι την ημερομηνία αυτή, το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας παύει να καταβάλλεται μετά τον Απρίλιο του 2018.” 
Η εγκύκλιος στον παρακάτω σύνδεσμο ⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊
«Άμεση ενημέρωση των πεδίων «Κλάδος» και «Ειδικότητα» στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου – σύνδεση με καταβολή επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας»


Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Γραφείο Προσωπικού ενημερωθήκαμε πως το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου μας είναι ενημερωμένο και πως θα το ξανακοιτάξουν .

Όμως για να μην βρεθεί κανένας συνάδελφος προ εκπλήξεως μπορεί να μπει και να ελέγξει μόνος του αν έχουν καταχωρηθεί τα στοιχεία "κλάδος" και "ειδικότητα" στην ατομική του καρτέλα .

Μπαίνοντας στην διεύθυνση http://www.apografi.gov.gr/ βγάζει την παρακάτω εικόνα 


στην συνέχεια πατάμε εκεί που λέει  "Είσοδος στην εφαρμογή " και μας βγάζει 




πατάμε "Είσοδος στην Υπηρεσία" και μας βγάζει 

εδώ βάζουμε τους κωδικούς μας taxisnet και έχουμε 
αφού βεβαιωθούμε ότι είναι επιλεγμένο το "Έγκριση" πατάμε "Αποστολή" και μας βγάζει
στην ατομική μας καρτέλα 

πατάμε εκεί που δείχνει το βελάκι που έβαλα                                           
                                                                    Δείτε τα στοιχεία σαςκαι μας βγάζει



στην συνέχεια πατάμεΣχέση με ΔΔ
     όπως δείχνει το βελάκι και μας βγάζει την παρακάτω εικόνα 


Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι εκεί που γράφει " Κλάδος " και εκεί που γράφει "ειδικότητα " να είναι συμπληρωμένα τα κουτάκια , να γράφουν δηλαδή τον κλάδο μας και την ειδικότητα .
Αν σε κάποιον συνάδελφο δεν είναι συμπληρωμένα τα κουτάκια να απευθυνθεί στο Γρ. Προσωπικού να του τα συμπληρώσουν . 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ