Εγγραφές, Συνδρομές και εκλογικός κατάλογος

 

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Αττικής

Νίκαια 4/10/2022

 

 

Λόγω αναντιστοιχίας καταστάσεων εγγεγραμμένων μελών από το Γραφείο προσωπικού και πραγματικά εγγεγραμμένων μελών με βάση τα στοιχεία που διατηρεί ο Σύλλογος Εργαζομένων, οι εγγραφές θα μπορούν να γίνονται και τις ημέρες των εκλογών για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων.

Οι συνάδελφοι που είναι έμμεσα μισθοδοτούμενοι από το Νοσοκομείο και δεν υπάρχει δυνατότητα παρακράτησης της συνδρομής μέσω της μισθοδοσίας, παρακαλούνται μέχρι και τις 10/10/2022 να εξοφλήσουν την συνδρομή τους έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους.

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης            Βλάχος Γεώργιος

Προθεσμίες και λεπτομέρειες για τις υποψηφιότητες των αρχαιρεσιών της 13&14 Οκτωβρίου 2022

 Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Αττικής

Νίκαια 4/10/2022

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων των συνδυασμών για την Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τις Εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων θα γίνεται από τον εκπρόσωπο του συνδυασμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση iwanna.vienna@yahoo.com . Το ψηφοδέλτιο θα αποστέλλεται σε αρχείο word, από το προσωπικό email του εκπροσώπου. Στην κεφαλίδα του ψηφοδελτίου θα πρέπει να αναγράφεται  η ονομασία του συνδυασμού και στο κύριο μέρος το ονοματεπώνυμο και το όνομα πατρός των υποψηφίων.

Το ίδιο ισχύει και για τις μεμονωμένες υποψηφιότητες, εάν υπάρχουν, οι οποίες θα αποτελούν από μόνες τους ένα ψηφοδέλτιο. Τα ψηφοδέλτια μπορούν να περιλαμβάνουν από έναν έως είκοσι δύο υποψηφίους. Τελευταία ημέρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων είναι η 10η Οκτωβρίου μέχρι τις 15:00

Για την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας κατατίθενται μόνο ατομικές υποψηφιότητες, οι οποίες στο τέλος της προθεσμίας θα συμπεριληφθούν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο με ονομαστική αλφαβητική σειρά. Η κατάθεση αυτών των υποψηφιοτήτων θα γίνεται στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση iwanna.vienna@yahoo.com από το email του υποψηφίου, μέχρι την 10η Οκτωβρίου και ώρα 15:00.

Υπόδειγμα Αίτησης για Ε.Υ.Α.Ε

Η Εφορευτική Επιτροπή


Εφορευτική Επιτροπή για τις αρχαιρεσίες της 13&14 Οκτωβρίου 2022

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Αττικής
Νίκαια 4/10/2022


Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που προέκυψαν από την 3η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου2022, για τις αρχαιρεσίες της 13&14 Οκτωβρίου 2022 για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας είναι κατά Αλφαβητική σειρά:

1) Βιέννα Ιωάννα του Χρήστου
2) Γιαννακή Ελένη του Κωνσταντίνου
3) Λαζάρου Έλλη του Γεωργίου
4) Παπαδημητρίου Ευαγγελία του Αντωνίου 
5) Πολυδωρόπουλος Κλεομένης του Παναγιώτη
6) Χάιδος Νικόλαος του Ιωάννη



Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                 Ο Γραμματέας
Τσολάκης Ιωάννης             Βλάχος Γεώργιος

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ