Εγκύκλιος Διευκρινήσεις για τον κατάλογο Οικογενειακών Ιατρών και την διαδικασία εγγραφής σε Οικογενειακό Ιατρό και σε ΤΟΜΥ.

OΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

Λαχειοφόρος Αγορά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι
   Ο σύλλογος εργαζομένων για την ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου αποφάσισε την διεξαγωγή λαχειοφόρου αγοράς. Τα δώρα είναι χρηστικά για τους εργαζόμενους, 120 δωροεπιταγές από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, το κόστος του κάθε λαχνού είναι μόνο 1 ευρώ. Οι δωροεπιταγές είναι αξίας 25 ευρώ. Ο αριθμός λαχνών που μπορεί να πάρει κάθε εργαζόμενος δεν έχει όριο.

   Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                        
 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΣΥΡΕΤΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ                                                 ΚΟΥΚΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 Νίκαια 14/12/2017
Αγαπητοί Συνάδελφοι
   Σας απευθύνουμε αυτή την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις εκλογές της ΠΟΕΔΗΝ που θα γίνουν 10 και 11 Ιανουαρίου 2018 στο νοσοκομείο μας. Ζητάμε από εσάς να μας τιμήσετε με την συμμετοχή σας ως εφορευτική επιτροπή των εκλογών αυτών. Η συμβολή σας στην τέλεση αυτής της εκλογικής διαδικασίας είναι σημαντική για την εύρυθμη τέλεση της εκλογικής διαδικασίας. Οι διοίκηση του νοσοκομείου για να επιβραβεύσει αυτή την συνεισφορά σας αποφάσισε στους μετέχοντες σε αυτήν να δώσει δύο ρεπό ως ανταμοιβή. Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την συμμετοχή τους για εφορευτική επιτροπή μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2017. Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται στα γραφεία του συλλόγου ή μέσω email στο μπλοκ του συλλόγου.
   Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σας στην εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές της ΠΟΕΔΗΝ 10 και 11 Ιανουαρίου 2018.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

        Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                     

ΣΥΡΕΤΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ                                                ΚΟΥΚΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δικαστικές Διεκδικήσεις

Νίκαια 13/12/2017

Όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος σήμερα , η απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου για την διεκδίκηση του 2ώρου , ήταν αρνητική .

Κατόπιν τούτου δεν περιμένουμε θετική έκβαση στο εφετείο για την δική μας διεκδίκηση  . Όλες οι εκδικάσεις εχουν πάρει αναβολή και όταν έρθει η ώρα της εκδίκασης θα παραιτηθούμε της διεκδίκησης , για να μην χάσουμε και τα παράβολα .

Όσοι συνάδελφοι έχουν καταθέσει παράβολο στον Σύλλογο , θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία :
1) Μετά τις γιορτές , το Προεδρείο του Συλλόγου θα πάρει όλα τα παράβολα και θα πάει στην γραμματεία του εφετείου όπου και θα σημειωθούν ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν .

2) Έπειτα κάθε συνάδελφος θα κληθεί να πάρει το παράβολο του και να το εξαργυρώσει στην εφορία .

Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης .


Αυτό που εκκρεμεί είναι η κατάθεση της αγωγής για την διεκδίκηση του επιδόματος άδειας και των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα . Η αγωγή αυτη θα κατατεθεί την νέα χρονιά και η διεκδίκηση αφορά τα έτη 2013 εως και 2017 . Μαζί θα γίνει και η κατάθεση της αγωγής για το ανθυγιεινό επίδομα , για τους συναδέλφους που το παίρνουν μειωμένο ή καθόλου .


ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/12/2017

ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/12/2017

1) Τρόπος ορισμού εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές τις ΠΟΕΔΗΝ  ύστερα από τις 3 άκαρπες γενικές συνελεύσεις που έγινα (δεν υπήρξε απαρτία). Επιμέρους θέματα : Εκλογικοί Κατάλογοι , Αριθμός Σταυρών

2) Δωροεπιταγές τρόπος προώθησης λαχνών ύστερα από το σφράγισμα των μπλοκ και κείμενο στο μπλοκ του συλλόγου για την λαχειοφόρο αγορά των δωροεπιταγών.

3) Ενημέρωση για την οργάνωση των γιορτών (Παιδικού σταθμού  - εργαζομένων συλλόγου και για την δεύτερη αν υπήρξε συμφέρουσα οικονομική προσφορά γιατί τα οικονομικά του συλλόγου είναι χάλια.

4) Έγκριση κειμένου που θα αποσταλεί στο πρωτόκολλο ώστε την παραλαβή των εισερχομένων να έχει μόνο ο γραμματέας με υποχρεωτική υπογραφή ολογράφως ΟΧΙ ΜΟΝΟΓΡΑΦΗ ή αν λείπει ο πρόεδρος με τον ίδιο τρόπο. (Κείμενο θα σας μοιραστεί). (Κουκιας)
5) Ενημέρωση για τις Δικαστικές Διεκδικήσεις  (Τσολάκης)

6) Προσωπικό Ασφαλείας ανανέωση σύμβασης , καταβολή Πρόσθετων Αμοιβών (Τσολάκης)

7) Ενημέρωση για την υλοποίηση αποφάσεων του ΔΣ ( θεώρηση βιβλίων , μητρώο μελών , Δημιουργία e-banking ) (Τσολάκης)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ