Συμμετέχουμε στην Απεργία-Αποχή από την Αξιολόγηση

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΙΚΗΣ

Νίκαια 9/9/2021

Συμμετέχουμε στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ και καταθέτουμε δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία στον Σύλλογο Εργαζομένων. Το έντυπο επισυνάπτεται στον παρακάτω σύνδεσμο και όσοι συνάδελφοι συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή συμπληρώνουν τα στοιχεία τους το υπογράφουν και το δίνουν στα μέλη του ΔΣ. Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα εκτύπωσης του εντύπου να απευθυνθούν στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου για να τους το προμηθεύσουν.


Έντυπο δήλωσης συμμετοχής στην Απεργία-Αποχή από την Αξιολόγηση 

Δεν μας περισσεύει κανένας, δεν τους χαρίζουμε κανέναν. Στάση Εργασίας για την Παρασκευή 10/9/2021 και ώρα 8πμ–10 πμ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του Νοσοκομείου.

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 8/9/2021

Προκηρύσσουμε Στάση Εργασίας για την Παρασκευή 10/9/2021 και ώρα 8πμ–10 πμ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του Νοσοκομείου.

Μετά την εφαρμογή του νόμου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, συνάδελφοι μας βγήκανε σε αναστολή εργασίας, στερώντας τις υπηρεσίες τους από το ήδη υπό-στελεχωμένο Νοσοκομείο και παράλληλα μείνανε χωρίς τον απαραίτητο για την επιβίωση τους μισθό.

Σε μία περίοδο που τα νοσοκομεία θα έπρεπε να ενισχύονται με προσωπικό, η συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης για αναστολή εργασίας των συναδέλφων και παράλληλη είσοδο του ιδιωτικού τομέα στην δημόσια υγεία, θα μας βρει απέναντι.

Απαιτούμε

·       Την άμεση ανάκληση του νόμου και των αναστολών εργασίας

·       Την ενίσχυση των Νοσοκομείων με μόνιμο προσωπικό

·       Την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων

·       Να μην ιδιωτικοποιηθούν υπηρεσίες Υγείας σε κανένα νοσοκομείο

Είναι η κρίσιμη στιγμή για να θέσουμε φραγμό στην κυβερνητική ασυδοσία και καταπάτηση των ελευθεριών μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Παρασκευής.

Δεν μας περισσεύει  κανένας, δεν τους χαρίζουμε κανέναν. Ενώνουμε όλοι μαζί την φωνή μας.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης           Βλάχος Γεώργιος


Καταγγελία της διοίκησης για επίδοση αναστολών εργασίας σε υπαλλήλους που λείπουν σε νόμιμη άδεια

 Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Αττικής

Νίκαια 7/9/2021


Μετά από αναφορές συναδέλφων καταγγέλλουμε τη Διοίκηση και όσους εμπλέκονται για κατάχρηση εξουσίας, καθώς πάνω στον υπερβάλλοντα ζήλο τους για την εφαρμογή της κυβερνητικής απόφασης περί αναστολής εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών,  την παραποίησαν και άρχισαν να ειδοποιούν τους "πρώην ήρωες" που βρίσκονταν σε νόμιμες άδειες, να προσέλθουν να παραλάβουν τα χαρτιά αναστολών τους .Τους τόνιζαν τηλεφωνικά επίμονα  ότι οι άδειες τους δεν ισχύουν, με ειρωνικές και απαξιωτικές κάποιες φορές συμπεριφορές, ακόμη και με επιδόσεις στα σπίτια τους, ενώ ξεκάθαρα στο άρθρο 4 παρ 3 της ΚΥΑ 52796/27-8-21 αναφέρεται ότι "Αν κατά την εκπνοή της προθεσμίας υποχρεωτικού εμβολιασμού ,κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 206 του νόμου 4820 του 2021 σε συνδυασμό με το άρθρο 1της παρούσας ο εργαζόμενος τελεί σε οποιαδήποτε μορφής νόμιμη άδεια ,η ένταξη του εν λόγω εργαζομένου σε καθεστώς μη  αποδοχής παραδοχής  εργασίας ξεκινά μετά τη λήξη της νόμιμης άδειας".

Εγκαλούμε τη Διοίκηση για τη δράση της προς τέρψη της Κυβέρνησης και την  παραποίηση των ήδη φασιστικών  αποφάσεων  της για τους εργαζόμενους κάνοντας τες ακόμη πιο σκληρές .

Άμεσα ανακαλέστε τα χαρτιά αναστολών των συναδέλφων που βρίσκονται σε νόμιμη άδεια.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος            Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης    Βλάχος Γεώργιος


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ