Πρόσκληση Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός


Καλησπέρα συνάδελφοι!
σας προωθώ πρόσκληση του σωματείου μας για τη σύσκεψη που διοργανώνουμε την ΤΡΙΤΗ 18/9 στις 5μμ στο ΔΩΜΑ του Ευαγγελισμού (όπως είχαμε συμφωνήσει και στην προηγούμενη του Ιουλίου) προκειμένου να καθορίσουμε κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις μπροστά στα ιδιαίτερα οξυμμένα προβλήματα του κλάδου & των χώρων μας.

Παρακαλώ ενημερώστε τα σωματεία σας άμεσα ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Περιοχή συνημμένων



ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Αθήνα, 26-6-2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της κοινής δράσης που αναπτύξαμε το προηγούμενο διάστημα και της δέσμευσης που αναλάβαμε για τη συνέχισή της, ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ τα Δ.Σ. των σωματείων των δημόσιων νοσοκομείων & προνοιακών ιδρυμάτων της Αττικής για να συζητήσουμε για τις πρόσφατες σοβαρές εξελίξεις σε υγεία – πρόνοια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, αλλά και να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα της δράσης μας.

Τ Ρ Ι Τ Η   18  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2018  στις  5μμ
στο ΔΩΜΑ  του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ (11ος όροφος κτιρίου ΑΧΕΠΑ)

Συνεχίζουμε & συντονίζουμε τον αγώνα μας:

ü  Ενάντια στην ομηρία, τον εμπαιγμό και τις απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων επικουρικών & συμβασιούχων - ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς & πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά - επιστημονικά δικαιώματα!

ü  Ενάντια στην αντιδραστική «αξιολόγηση» (και κάθε διαδικασία που σχετίζεται με αυτήν πχ στοχοθεσία που ξεκινάει τον Οκτωβρη) που δεν έχει καμιά σχέση με βελτίωση των υπηρεσιών και των υπαλλήλων.
ü  Για μαζικές προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις ανάγκες - Για ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ü  Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά – εργασιακά δικαιώματα.  Για να πληρωθούν ΤΩΡΑ όλα τα δεδουλευμένα χωρίς καμιά εξαίρεση.
ü  Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση και τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς. Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές κι επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί – καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Για να ληφθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας κι ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.
*Αυτονόητο είναι πως η σύσκεψη είναι ανοιχτή σε επιτροπές αγώνα και κάθε συνάδελφο που επιθυμεί να πάρει μέρος

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ν.Ε

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΗΛΙΑΣ ΣΙΩΡΑΣ                                                               ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΣΤΟΛΑΣ
         6973737678                                                                          6945558254

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ