Πρακτικό εκλογών για Αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ







ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΣ 29/1/2018

ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΣ
29/1/2018

1.Πρόσκληση στην κοπή πίτας την Τετάρτη 31-1-2018 και ώρα 11:00πμ του ΔΣ του νοσοκομείου στο Αγία Βαρβάρα-Λοιμωδών. (Κουκιάς)

2. Εκλογές σωματείου, ημερομηνία διεξαγωγής. Προσοχή το Πάσχα είναι      8/4/2018. (Κουκιάς-Τσολάκης)

3. Χρηματικό ποσό που δόθηκε για τις εκλογές της ΠΟΕΔΗΝ και παραστατικά για τα χρήματα που δόθηκαν για να παρθούν τα πρακτικά για να αποσταλούν στην ΠΟΕΔΗΝ (Συρετιδης)

4. Χορός του συλλόγου για τις απόκριες με σκοπό την αύξηση των εσόδων και αν θα δοθεί δωροεπιταγή από το σύλλογο για το Πάσχα. (Συρετίδης, Κουκιάς)

5. Καταδίκη της απαράδεκτης ενέργειας να καταγγελθεί στο σώμα Επιθεωρητών η μη εφαρμογή του Οργανισμού 2012. (Προκόπη, Τσολάκης)

6. Ανανέωση συμβάσεων των κενών θέσεων ΟΑΕΔ. (Προκόπη)

7. Ανανέωση συμβάσεων των κενών θέσεων ΟΑΕΔ. Υπόμνηση προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου για τήρηση των συμβάσεων των υπόχρεων του ΟΑΕΔ . Ενημέρωση από την διοίκηση για τις ενέργειες που έχουν γίνει. (Προκόπη, Τσολάκης, Κουκιάς)

8. Ατομικές συμβάσεις εργασίας για καθαριότητα(ενέργειες διοίκησης). Το προσωπικό καθαριότητας πληρώθηκε. Υπήρχε θέμα μη πληρωμής των καθαριστριών από τον εργοδότη τους. (Προκόπη. Ίντας)

9. Επικουρικό προσωπικό.(πληρωμή) (Προκόπη)

10. Ρύθμιση οφειλών ΠΟΕΔΗΝ . (Κουκιάς, Τσολάκης)

11. Μητρώο Μελών και συνδρομές μη μόνιμου προσωπικού . (Τσολάκης)

12. Ενημέρωση του ΔΣ για τα έσοδα και έξοδα του Ταμείου αναφορικά με τις δράσεις : Λαχειοφόρος Αγορά , Αγορά τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας , Παιδική Παράσταση Χριστουγέννων , Έξοδα Εκλογών , Υπόλοιπο Ταμείου. (Τσολάκης)

13. Απάντηση από διοίκηση στο θέμα για την επιτροπή χωροταξίας για αντιπροσώπους του ΔΣ σε αυτήν. (Κουκιάς)

14. Θέματα βιαιοπραγίας σε συναδέλφους με αύξηση αυτών όσο περνάει ο καιρός και ελλιπής προστασία των εργαζομένων στο νοσοκομείο. (Κουκιάς)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ