Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Τετάρτη 7 Οκτώβρη να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στο Εφετείο στις 10:00 π.μ.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

Νίκαια 5/10/2020

 

Πέρασαν πάνω από 6 χρόνια από την έναρξη της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Παρά τις συνεχείς καθυστερήσεις έφτασε η στιγμή να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής έχουν καταδικαστεί οριστικά στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας μας. Η λαϊκή ετυμηγορία είναι τελεσίδικη. Ανήκουν στη φυλακή! Ανήκουν στη φυλακή γιατί είναι εγκληματίες! Είναι εγκληματίες γιατί είναι ναζί και φασίστες!

 

Έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, των Αιγύπτιων αλιεργατών, του φοιτητή Κουσουρή. Δεκάδες σχεδιασμένες δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος προοδευτικών, αντιφασιστών ανθρώπων. Πογκρόμ κατά των κατατρεγμένων και των ξεριζωμένων από τη φτώχεια, την προσφυγιά και τους πολέμους. 

 

Οι υγειονομικοί γνωρίζουμε από πρώτο χέρι το αποκρουστικό τους πρόσωπο. Έχουμε περιθάλψει δεκάδες θύματα τους. Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή προσπάθησε ακόμα και την εθελοντική πράξη της αιμοδοσίας, πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, να την αμαυρώσει και να την μολύνει με το ρατσιστικό της δηλητήριο.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Τετάρτη 7 Οκτώβρη να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στο Εφετείο στις 10:00 π.μ. Να ενώσουμε τη φωνή μας μαζί με τους εργαζόμενους άλλων σωματείων και φορέων, για να καταδικαστεί η εγκληματική αυτή οργάνωση.

 

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων της πρωινής βάρδιας εξαγγέλλουμε στάση εργασίας την Τετάρτη 7/10  7.00 έως 15.00.

 

Για το ΔΣ

 

Ο Πρόεδρος                             Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης                         Βλάχος Γεώργιος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ