Ερώτημα στον Υφυπουργό Υγείας για Συγκρότηση Συμβουλίου Διοίκησης του Νοσοκομείου

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ

seknda12@gmail.com                                                      ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Αρ. Πρωτ.  171                                                         Κον Κοντοζαμάνη Βασίλειο


Νίκαια 06/102020

ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου  Το Νοσοκομείο Νίκαιας στον δημόσιο χώρο της υγείας επιτελεί ένα σημαντικό έργο, το οποίο παρά της ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και κτιριακή υποδομή, είναι καίριο τόσο κατά την διάρκεια της πανδημίας όσο και τα προηγούμενα χρόνια.

 Ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό Νοσοκομείο εδώ και Δέκα τουλάχιστον μήνες λειτουργεί χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο. Αιτία για αυτό είναι ο μη ορισμός της σύνθεσής του από το Υπουργείο Υγείας, παρόλο που οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων έχουν ολοκληρωθεί από τον Δεκέμβριο του 2019. 

 Αντιλαμβάνεστε τις επιπτώσεις στην λειτουργία του Νοσοκομείου λόγω του γεγονότος αυτού αλλά και τον φόρτο εργασίας που θα κληθεί να διεκπεραιώσει το ΔΣ όταν θα αρχίσει να λειτουργεί.

 Το ερώτημα που προκύπτει είναι: ποιος είναι ο λόγος αυτής της καθυστέρησης;

 Κατόπιν των παραπάνω καλούμε το Υπουργείο Υγείας όπως απαντήσει στα ερωτήματα που δημιουργούνται, όπως επίσης και να ορίσει άμεσα την σύνθεση του Συμβουλίου Διοίκησης του Νοσοκομείου μας.Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης Βλάχος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ