Καταγγέλλουμε τις κομματικές αναβαθμίσεις

 Νίκαια 26/2/2021

Για μία ακόμη φορά βιώνουμε την γιγάντωση του κομματικού κράτους, με μία απόφαση που δεν έχει προηγούμενο. Τοποθετείται Νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο Μεταξά ως Τομεάρχης στο Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής στον Ψυχιατρικό Τομέα. Η φωτογραφική τοποθέτηση αρχίζει να γίνεται εμφανής, όταν γνωρίζει κάποιος πως το συγκεκριμένο Νοσοκομείο δεν έχει Ψυχιατρικό Τμήμα.

Επίσης το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής είναι διασυνδεόμενο Νοσοκομείο με το Νοσοκομείο Νίκαιας το οποίο έχει ικανότατα στελέχη στην Νοσηλευτική Υπηρεσία τα οποία παρακάμφθηκαν ώστε να γίνει η συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Το πάζλ της πλήρους κομματικής ταυτότητας της τοποθέτησης συμπληρώνεται, αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός πως η νοσηλεύτρια που παίρνει την θέση ευθύνης είναι στέλεχος της ΔΑΚΕ, αλλά και πριν την τοποθέτηση της ως Προϊσταμένη Τομέα δεν έχει πιο πριν διατελέσει Προϊσταμένη τμήματος.

Την ώρα που το Υπουργείο Υγείας θεωρεί αυξημένου κόστους την εκπλήρωση του αιτήματός μας για ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, την ώρα που μειώνει τους προϋπολογισμούς σε όλα τα Νοσοκομεία, την ώρα που φείδεται προσλήψεων του αναγκαίου προσωπικού  στην πιο μεγάλη μάχη της δημόσιας υγείας, αυτήν την ώρα δεν διστάζει να προωθήσει κομματικά στελέχη σε θέσεις ευθύνης με οικονομικό κόστος για το υπουργείο υγείας.

Ζητούμε άμεσα, όλες οι τοποθετήσεις να γίνουν με την διαδικασία κρίσεων Προϊσταμένων, η οποία εδώ και πολλά χρόνια είναι σε αχρηστία.

Καλούμε την ΠΟΕΔΗΝ να πάρει άμεσα θέση για την συγκεκριμένη τοποθέτηση, άλλωστε έχουμε όλοι δει ανακοινώσεις της για τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης τα προηγούμενα χρόνια.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                       Ο Γραμματέας
Τσολάκης Ιωάννης          Βλάχος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ