Οφείλουμε με όλους τους τρόπους να διεκδικήσουμε την ζωή μας

 


25/2/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων καλεί όλους τους συναδέλφους που έχουν οφειλόμενα ρεπό, να καταθέσουν αίτημα διεκδίκησης συμφώνα με το παρακάτω έγγραφο. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί και θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα μέσα, για να διεκδικήσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για όλους μας αλλά και αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας για τους ασθενείς.

Η παραπάνω ενέργεια πρέπει να γίνει από τον κάθε εργαζόμενο χωριστά, έτσι ώστε μετά από μία εβδομάδα να κατατεθεί και στις ελεγκτικές αρχές ( Σώμα Επιθεωρητών Υγείας και Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας). Είναι μία ατομική ενέργεια που μπορεί να γίνει από τον καθένα μας, αλλά το πλήθος των εγγράφων που θα κατατεθούν δίνουν διαφορετική βαρύτητα στην διεκδίκηση.

Φυσικά δεν έχει κανένας την ψευδαίσθηση πως θα μας χορηγηθούν  άμεσα τα οφειλόμενα ρεπό, όμως είναι μια κίνηση που θα αναδείξει την υπό-στελέχωση μας με τον πιο επίσημο τρόπο.

Σε κόντρα της αυταρέσκειας του υπουργείου που θεωρεί πως έχει ενισχύσει το σύστημα υγείας, να δώσουμε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την πραγματική διάσταση της κατάστασης στα Νοσοκομεία.

Η κατάφωρη παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας πρέπει να αναδειχτεί, όπως επίσης να αναδειχτεί πως το σύστημα υγείας στηρίζεται στις δικές μας πλάτες.



Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας
Τσολάκης Ιωάννης                  Βλάχος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ