Κάντε προσλήψεις τώρα και όχι μετακινήσεις

 Νίκαια 13/12/2020

Για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες μίας απόφασης της Διοίκησης της 2ης ΥΠΕ, και μάλιστα βράδυ Σαββάτου.

Με εσπευσμένη απόφαση του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κου Ροϊλού μετακινούνται δύο Νοσηλεύτριες από το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας. Πολύ γρήγορα και με ιδιαίτερα άκομψο τρόπο, κατέρρευσε το  ψευδές γεγονός της ενίσχυσης των νέων κρεβατιών ΜΕΘ με 35 άτομα Νοσηλευτικό προσωπικό, που με κάποιους συνομίλησε κιόλας ο κος Ροϊλός όπως μας είπαν τα δημοσιεύματα.

Το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής και στο πρώτο κύμα της πανδημίας αλλά ιδίως στο δεύτερο, νοσήλευσε και νοσηλεύει ασθενείς με covid και είναι άμεση η ανάγκη να ενισχυθεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε κτιριακές υποδομές. Αντί αυτού κάνουν μπαλάκι τους εργαζόμενους από το ένα νοσοκομείο στο άλλο κατά την συνήθη τακτική τους. Τραβάνε το πουλόβερ μία από την μία πλευρά, μία από την άλλη μέχρι στο τέλος να ξεχειλώσει.

Είναι πρόθεση τους να μην ενισχύσουν το σύστημα υγείας με το απαραίτητο προσωπικό και αυτό φαίνεται από τις σπασμωδικές τους κινήσεις, οι οποίες οδηγούν τόσο τους εργαζόμενους όσο και τα νοσοκομεία σε τέλμα.

Καλούμε τον κο Ροϊλό να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση μετακίνησης των δύο συναδέλφων και να φροντίσει για την ενίσχυση με προσωπικό και των δύο νοσοκομείων, αυτό είναι άλλωστε το καθήκον του.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων αποφάσισε διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής την Τρίτη 15/12/2020 στις 8πμ με αίτημα την ανάκληση της απόφασης και την ενίσχυση των δύο Νοσοκομείων με προσωπικό άμεσα.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος            Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης            Βλάχος Γεώργιος

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ