Όχι στους αποκλεισμούς και στις διαιρέσεις των Υγεινομικών

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 21/11/2020

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση επενδύει στην δημιουργία μιας ακόμη διαιρετικής τομής, μεταξύ των υγειονομικών υπαλλήλων.  Το έγγραφο που στάλθηκε στα νοσοκομεία από τις ΥΠΕ, ζητάει να καταγραφούν οι υπάλληλοι που εμπλέκονται με την νόσο covid-19, χωρίς να διευκρινίζει τον λόγο της καταγραφής, αλλά με δημιουργία φημών για οικονομική παροχή, θεωρείται επιεικώς απαράδεκτο.

Θα έπρεπε το υπουργείο να γνωρίζει πως στα νοσοκομεία και στους άλλους φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας, όλοι οι υγειονομικοί υπάλληλοι εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με όλες τις ασθένειες.

 Αντί η κυβέρνηση να εντάξει όλους τους υγειονομικούς στα ΒΑΕ εδώ και τώρα, προσπαθεί να δώσει επιδόματα σε συγκεκριμένες ομάδες με σκοπό το διαχωρισμό. Μια ακόμη φορά οι αποφάσεις της κυβέρνησης και του υπουργείου υγείας, αγνοούν τις φωνές των υγειονομικών που φωνάζουμε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μια ακόμη φορά προσπαθεί να δημιουργήσει χάσμα μεταξύ των υγειονομικών υπαλλήλων.

Καλούμε την διοίκηση του νοσοκομείου να αποστείλει συνολικές καταστάσεις όλου του προσωπικού που υπηρετεί στο νοσοκομείο, χωρίς αποκλεισμούς υπαλλήλων.

Και αυτήν την μάχη την δίνουμε όλοι μαζί, όπως άλλωστε και όλες όσες δώσαμε μέχρι τώρα.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                      Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης             Βλάχος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ