Συνάντηση με τον Διοικητή 14/6/2019

Το σημερινό ραντεβού με τον Διοικητή είχε κλειστεί από την Τετάρτη 12/06/2019 για τις 12 το μεσημέρι. Τελικά μετά από αναμονή μίας και πλέον ώρας μας δέχτηκε στις 13:20.

Παρόντες στην συνάντηση Σακκά Μαρία, Μπουγιούκας Γιώργος, Τσολάκης Ιωάννης.

Το θέμα για το οποίο κλείσαμε το ραντεβού ήταν η επικείμενη λήξη των συμβάσεων του προσωπικού καθαριότητας στις 23 Ιουλίου και το οποίο ήτα απόφαση του τελευταίου ΔΣ την 12/06/2019.
Η απάντηση του Διοικητή ήταν πώς υπάρχει σχεδιασμός για παράταση των συμβάσεων μέχρι τέλος Αυγούστου, έτσι ώστε να προλάβει μέχρι τότε να ολοκληρωθεί ο Διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ. Η παράταση αυτή θα ψηφιστεί όπως μας ανέφερε στο ΔΣ του Νοσοκομείου που θα γίνει την Δευτέρα 24/06/2019.

 Με την ευκαιρία της παρουσίας μας εκεί του θέσαμε και άλλα θέματα όπως:

1) Τον διαγωνισμό για το Προσωπικό Ασφαλείας που ολοκληρώθηκε και στον οποίο ενώ προσλήφθηκαν 12 άτομα τελικά, μετά από αποχωρήσεις κλπ μείνανε 5 τα οποία εργάζονται στο Νοσοκομείο. Ζητήθηκε να γίνει κλήση των επιλαχόντων του διαγωνισμού

2) Την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων που τόσο πολύ έχει καθυστερήσει.

Και για τα δύο θέματα μας είπε πως λόγο της προκήρυξης των εκλογών δεν μπορεί να γίνει κανένας διορισμός και οι διαδικασίες θα προχωρήσουν μετά τις εκλογές.

3) Τέθηκε το θέμα της δυσλειτουργίας που δημιουργήθηκε με τις εξωτερικές εξορμήσεις της Αιμοδοσίας και την άρνηση του ΕΚΑΒ να στείλει οδηγό για αυτές, με κίνδυνο την αναβολή τους, η οποία θα έχει σαν συνέπεια την μεγάλη έλλειψη μονάδων αίματος στο Νοσοκομείο. Η απάντηση του Διοικητή ήταν πως ο λόγος που καθυστέρησε να μας δεχτεί ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για αυτό το θέμα. Στο οποίο βέβαια δεν μπόρεσε να καταλήξει σε μία λύση και θα απευθυνθεί στον Υπουργό Υγείας.

Δύο ακόμη θέματα που είχα στην ατζέντα δεν τέθηκαν γιατί τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου θεώρησαν πως θα πρέπει να προηγηθεί συζήτηση στον Σύλλογο και μετά να τα θέσουμε.


Μετά τιμής Τσολάκης Ιωάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ