Απάντηση στην Διοίκηση για τα "δήθεν ράντζα"


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ

                                 Νίκαια 29/01/2019
   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε όλες τις τελευταίες εφημερίες το νοσοκομείο μας γεμίζει με ράντζα από νωρίς το μεσημέρι , με τους εργαζόμενους και τους ασθενείς να αντιμετωπίζουν μια εκρηκτική κατάσταση στη γενική εφημερία.
Αντί η Διοίκηση να αποδεχτεί το πρόβλημα και να διεκδικήσει λύσεις από το Υπουργείο Υγείας  , το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει Δελτίο Τύπου στις 22/1/2019 , στο οποίο με θράσος μίλησε για «ΔΗΘΕΝ ΡΑΝΤΖΑ»!!!!
Η απάντηση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια αθώωσης της κυβερνητικής πολιτικής από μεριάς του διορισμένου από αυτήν αναπληρωτή διοικητή , αλλά και σπίλωσης του αγώνα των συνδικαλιστικών οργάνων.
Δεν ανεχόμαστε άλλα ψέματα και άλλη κοροϊδία ούτε από την εκάστοτε διοίκηση ούτε από το Υπουργείο και τις κυβερνήσεις.
Πόσα χρόνια χρειάζονται για να ανοίξουν τα νοσοκομεία που έκλεισαν , να προσλάβουν το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό, να επισκευάσουν και να κάνουν ανθρώπινους όλους τους θαλάμους νοσηλείας στο νοσοκομείο μας , να αναπτύξουν  τις κλίνες  ΜΕΘ , να φτιάξουν αξιοπρεπή , δημόσια ΠΦΥ. Ο ασφυκτικός δημοσιονομικός χώρος , τα επιχειρησιακά κέρδη, οι δεσμεύσεις στην ΕΕ , η λογική ότι η υγεία είναι εμπόρευμα δεν συμβαδίζουν με την ανάγκη του λαού μας για δημόσια δωρεάν υγεία και περίθαλψη.
ΤΕΡΜΑ στα παραμύθια!
Συνεχίζουμε τον αγώνα  γι αυτά που δικαιούμαστε:   Ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας και δουλειάς. Για να ανοίξει το Λοιμωδών , για στελέχωση του νοσοκομείου , πραγματική Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας , που πολύ απέχει από την κοροϊδία των ΤΟΜΥ.


Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                         Η Γραμματέας
                         Ίντας Γεώργιος                                      Προκόπη Σωτηρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ