Δελτίο τύπου- Καταγγελία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 20/11/2018



Το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη συνδικαλιστικά στάση της ηγεσίας της Π ΟΕΔΗΝ. Με αφορμή  το ατυχές συμβάν της πτώσης σοβά που είχε σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό συνοδού ασθενούς (κατά  τις ιατρικές εκτιμήσεις) , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας χωρίς καμία ενημέρωση στο Σωματείο εργαζομένων, συνοδευόμενος από συμβούλους της ΔΑΚΕ και αφού κάλεσε όλα τα κανάλια που συναναστρέφεται, προέβη σε δηλώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα , <αναδεικνύοντας> τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο μας!!!

Είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ , αυτοχρίζεται  μοναδικός υπερασπιστής των εργαζομένων και των ασθενών καθώς και δυνατός λύτης των προβλημάτων του νοσοκομείου μας , απαξιώνοντας  εντελώς το δημοκρατικά εκλεγμένο σωματείο  και κατά επέκταση το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής δηλώνει απερίφραστα ότι θα υπερασπίζεται όλους τους  εργαζόμενους που κράτησαν και συνεχίζουν να κρατούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας όρθιο σε δύσκολες εποχές και θα αγωνίζεται για  τη βελτίωσή του. Τα πολιτικά παιχνίδια τα <παραχωρούμε> στην ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ.


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ