Περίληψη Πρακτικων ΔΣ της 5/4/2017

Περιληπτικά τι Συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε στο ΔΣ της Τέταρτης 5/4/2017

1ον . Νομοσχέδιο για αξιολόγηση
Εισηγητές Σακκά , Μπουγιούκας , Κοσμοπούλου
Έγινε περιγραφή από τους εισηγητές και ακούστηκαν απόψεις και άλλων μελών .
Αποφασίστηκε να τεθεί το θέμα στη Γεν . Συνέλευση που θα γίνει μετά το Πάσχα και να αποφασίσει η Γεν. Συνέλευση για την στάση του Συλλόγου σχετικα με την αξιολόγηση .

2ον. Προωθούμενες αλλαγές στην ιατρική εκπαίδευση
Εισηγητές  Σακκά , Μπουγιούκας

Έγινε πρόταση απο την Κα Κοσμοπούλου να βγει ανακοίνωση που να λέει ότι " Ο Σύλλογος Εργαζομένων στηρίζει την κινητοποίηση-στάση της ΕΙΝΑΠ που είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 6/4/2017 απο 11πμ έως 3μμ , με αίτημα την σαφή θέση της κυβέρνησης για το θέμα της Ιατρικής Εκπαίδευσης και καλεί τους Γιατρούς και ιδιαίτερα τους ειδικευόμενους , που τους αφορά , να συμμετέχουν ."
Η πρόταση υπερψηφίστικε κατά πλειοψηφία με , ψήφους : 3 Υπέρ 1 Κατά και 4 Λευκά.

3ον. Δωροεπιταγές στους εργαζόμενους για το Πάσχα
Εισηγητής Συρετίδης

Πρόταση του Ταμία του Συλλόγου , αφού αναλύθηκε η κατάσταση του ταμείου και ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών , να δοθούν Διατακτικές ( Δωροεπιταγές ) αξίας 25 ευρώ από τα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης,  στα μέλη του Συλλόγου , στο επικουρικό προσωπικό που προσλήφθηκε τελευταία μέσω ΟΑΕΔ , καθώς και στου εργαζόμενους στο συνεργείο καθαριότητας . Έγινε ομόφωνα δεκτή . Προϋπόθεση για το επικουρικό προσωπικό είναι η εγγραφή του στο Σύλλογο με παρακράτηση συνδρομής εγγραφής απο τον μήνα πρόσληψης του .

4ον. Έγκριση δαπάνης (αναδρομικά) για κατάθεση στεφάνου στην γιορτή της 25ης Μαρτίου
Εισηγητής Συρετίδης

Εγκρίθηκε ομόφωνα η δαπάνη .

5ον. Εκλογή μελών Ε.Υ.Α.Ε
Λήξη προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων .

Κατατέθηκαν 9 αιτήσεις για την συμμετοχή στην επιτροπή . Υπήρξε ομόφωνη απόφαση για Κοινή συνεδρίαση των αιτούντων με το ΔΣ για την εκλογή 6 τακτικών μελών και 3 αναπληρωματικών .

6ον. Αλλαγή Καταστατικού
Εισηγητής Τσολάκης

Έχει κλειστεί ραντεβού με την δικηγόρο της ΠΟΕΔΗΝ για να τεθουν ερωτήματα και να λυθούν απορίες σχετικά με την αλλαγή του Καταστατικού , την Παρασκευή στης 11 πμ.

7ον. Νέοι οργανισμοί Νοσοκομείων , καταθέσεις προτάσεων
Εισηγητής Τσολάκης

Δεν υπήρξε χρονος για την ανάλυση του θέματος .

8ον. Εκκρεμότητες θεμάτων που δεν έχουν ολοκληρωθεί ( π.χ Στολές εργασίας , Προκύρηξη θέσεων επικουρικού προσωπικού , κ.α )
Εισηγητής Τσολάκης

Συμφωνήθηκε να σταλεί έγγραφο στην Διοίκηση του Νοσοκομείου για κάποια απο τα θέματα καθώς και να γίνουν έκτακτες συνεδριάσεις του ΔΣ του Συλλόγου για κάποια άλλα .

9ον. Ενημέρωση και απόφαση για το ταμείο και την ελεγκτική επιτροπή
Εισηγητής Τσολάκης

Έγινε ενημέρωση από τον ταμία του Συλλόγου για την κατάσταση του Ταμείου καθώς και για το Πρακτικό της Ελεγκτικής Επιτροπής , απελθούσας και παρούσας . Ο Εκτελών χρέη Γραμματέα

Τσολάκης Ιωαννής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ