Εκλογές Συλλόγου Εργαζομένων 13&14 Οκτωβρίου για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής επιτροπής και Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Αττικής

Νίκαια 3/9/2022


Οι προγραμματισμένες εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη και Παρασκευή 13 και 14 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου και από ώρα 7:00 έως 18:00 και τις δύο ημέρες.

Ημερομηνίες απαραίτητων διαδικασιών:

  1.  Τετάρτη 21/9 και ώρα 13:30  Διοικητικό Συμβούλιο (Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός)
  2.  Τρίτη 27/9 και ώρα 8πμ Γενική Συνέλευση 1η Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, με απαιτούμενη απαρτία το 1/3 των εγγεγραμμένων μελών, σε περίπτωση μη απαρτίας
  3.  Παρασκευή 30/9 και ώρα 8πμ Γενική Συνέλευση 2η Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, με απαιτούμενη απαρτία το 1/4 των εγγεγραμμένων μελώνσε περίπτωση μη απαρτίας
  4.  Δευτέρα 3/10 και ώρα 8πμ Γενική Συνέλευση 3η Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής,  με απαιτούμενη απαρτία το 1/5 των εγγεγραμμένων μελών.
  5. Δευτέρα 3/10 μέχρι τις 15:00 καταληκτική ημερομηνία εγγραφών στον Σύλλογο και διαμόρφωση των εκλογικών καταλόγων.
  6.  Από Τρίτη 4/10 μέχρι και Δευτέρα 10/10 κατάθεση ψηφοδελτίων υποψηφίων και υποψηφιοτήτων για την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας,  μέχρι και την 3/10/2022.

Τα ψηφοδέλτια δεν μπορούν να έχουν αριθμό υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο μεγαλύτερο από το διπλάσιο των εδρών του ΔΣ, ήτοι όχι παραπάνω από 22 υποψηφίους και για την εξελεγκτική επιτροπή όχι παραπάνω από 3 (τρεις).

Για την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας κατατίθενται μεμονωμένες υποψηφιότητες οι οποίες μπαίνουν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν εκκρεμείς οφειλές, όπως τις τακτοποιήσουν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

Θα βγουν ξεχωριστές ανακοινώσεις για την κάθε Γενική Συνέλευση καθώς και λεπτομέρειες για την διαδικασία εκλογών.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                   Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης                Βλάχος Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ