Γενικές Συνελεύσεις 10-12 πμ και 6-8 μμ, συμμετέχουμε δυναμικά στις συνελεύσεις και τις κινητοποιήσεις

 Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Αττικής

Νίκαια 23/2/2022


Μέτα την σημερινή επιτυχημένη κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας συνεχίζουμε δυναμικά:

Αύριο Πέμπτη 24/2/2022 με δύο δίωρες Γενικές Συνελεύσεις, το πρωί 10-12 πμ

και το απόγευμα 6-8μμ, στο προαύλιο του Νοσοκομείου. 

Τα αυτονόητα δεν είναι πλέον δεδομένα. Το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία δεν είναι δεδομένο στα σχέδια της κυβέρνησης. Το σχέδιο τους περιλαμβάνει δωράκια υπηρεσιών υγείας στους ιδιώτες.

Οι άνθρωποι που στα χρόνια της πανδημίας βάλανε πλάτη με κομμένα ρεπό και άδειες, κάνοντας την δουλειά δύο και τριών ατόμων, απειλούνται με απόλυση. Οι ίδιοι άνθρωποι που καλύπτουν εδώ και χρόνια πάγιες και διαρκείς ανάγκες, όπως όλες οι ειδικότητες στο νοσοκομείο κινδυνεύουν με απόλυση. Όχι γιατί δεν κάνουν την δουλειά τους, όχι γιατί δεν βάλανε πλάτη στην πανδημία, αλλά γιατί οι κυβερνητικές υποσχέσεις στους μεγαλοεργολάβους πρέπει να ικανοποιηθούν.

Ο αγώνας αυτός  αφορά όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία. με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και σε οποιαδήποτε ειδικότητα. Ροκανίζουν τα δικαιώματα μας καθημερινά και όσο τους το επιτρέπουμε θα συνεχίσουν να το κάνουν και να το επεκτείνουν.

Σχεδιάζουν περικοπές στο ανθυγιεινό επίδομα και όσο δεν θα βρίσκουν αντίσταση μπροστά τους η εξαθλίωση μας θα συνεχίζεται.

Μαζεύουμε τα χειροκροτήματα τους, τις μηδενικές προσλήψεις τους, τις περικοπές τους και την απαξίωση τους στο υγειονομικό προσωπικό και συμμετέχουμε δυναμικά στις συνελεύσεις και τις κινητοποιήσεις.

Είναι καιρός εκτός από την πλάτη, την υπερπροσπάθεια και τις υποχωρήσεις μας, να νιώσουν  την οργή και την αγανάκτησή μας.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                       Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης                  Βλάχος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ