Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του νοσοκομείου στις 7:30 πμ και παράσταση στο γραφείο του διοικητή στις 11 πμ- Να μην εκδοθεί καμία πράξη αναστολής εργασίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Νίκαια 31/8/2021

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 1/9 στις 7:30 στην πύλη του νοσοκομείου καταγγέλλουμε και διαμαρτυρόμαστε για την αποδυνάμωση του ΕΣΥ που επιχειρεί η κυβέρνηση . Και στις 11πμ παράσταση στο γραφείο του διοικητή με αίτημα να μην εκδοθεί καμία πράξη αναστολής εργασίας. Στο ήδη αποδυναμωμένο σύστημα υγείας δεν περισσεύει ούτε ένας.

Τώρα που η πανδημία δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο, η επιλογή της κυβέρνησης να θέσει εκτός του συστήματος υγείας τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, οδηγεί το δημόσιο σύστημα υγείας σε πλήρη απαξίωση και τις υπηρεσίες προς τους πολίτες σε πλήρη ανεπάρκεια.

Στον διαχωρισμό που επιχειρεί η κυβέρνηση οφείλουμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας, ενωμένοι απέναντι στην ιδιωτικοποίηση της υγείας. Δεν αποδεχόμαστε τον διαχωρισμό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και όλοι μαζί θά υψώσουμε ανάχωμα στις αναστολές εργασίας.

Ακόμη και ένας συνάδελφος υγειονομικός να βγει σε αναστολή εργασίας, αποτελεί βαρύ πλήγμα για το ήδη υπό-στελεχωμένο υγειονομικό προσωπικό.

Η παρουσία μας στις κινητοποιήσεις είναι απαραίτητη. Στην απόπειρα διαχωρισμού, στηρίζουμε όλους τους συναδέλφους που κινδυνεύει τόσο το εισόδημα και η εργασία τους όσο και η εργασιακή ομαλότητα. Δεν τους χαρίζουμε κανέναν. Δεν υποχωρούμε στους εκβιασμούς τους.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος              Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης         Βλάχος Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ