Απάντηση στις ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥ

 Νίκαια 12/3/2021



 Είναι γνωστή η  διαχρονική και κουραστική πλέον προσπάθεια της ΔΑΚΕ  να διασπάσει το ΔΣ του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα όταν κάποια απόφαση του συλλόγου  θίγει ομοϊδεάτες , επιλέγει τις προσωπικές επιθέσεις σε μέλη του ΔΣ. Τολμήσαμε να καταγγείλουμε το βόλεμα κομματικού στελέχους σε θέση ευθύνης στο Δυτ. Αττικής σε ανύπαρκτο τμήμα , έβγαλε ανακοίνωση. Τολμήσαμε να παροτρύνουμε τους εργαζόμενους να μη φοβούνται να ζητήσουν τα οφειλόμενα ρεπό  με τη συμβολική κίνηση του Προέδρου του Συλλόγου, έβγαλε ανακοίνωση.

Εδώ και ένα χρόνο πανδημίας που οι εργαζόμενοι έχουν εξαντληθεί χωρίς άδειες και ρεπό , ΔΕΝ έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση συμπαράστασης στην προσφορά τους ή έστω ένα έγγραφο για τη διεκδίκηση προσλήψεων . Αντίθετα απλόχερα μοίραζε ανακοινώσεις για τους καλούς χειρισμούς της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας. 

Ενημερώνουμε λοιπόν τους εκπροσώπους της κυβερνητικής παράταξής :

1.     ότι όλες οι αποφάσεις του ΔΣ του συλλόγου είτε παίρνονται ομόφωνα είτε πλειοψηφικά, εκφράζουν τον Σύλλογο και υπογράφονται από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα, σε αντίθεση με τις δικές τους που κρύβονται πίσω από τη στρογγυλότατη σφραγίδα «για το ΔΣ της ΔΑΚΕ» , χωρίς υπογραφή, χωρίς όνομα.

2.     οι  προσπάθειες εκφοβισμού και απειλών , πέφτουν στο κενό και μόνο αγανάκτηση δημιουργούν.

3.     είναι η τελευταία φορά που ο Σύλλογος εργαζομένων απαντά σε ανυπόγραφες ανυπόστατες καταγγελίες . Επιλέγουμε να ασχοληθούμε με τα σοβαρά προβλήματα των εργαζόμενων και την επίλυσή τους.

 Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης            Βλάχος Γεώργιος

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ