Πληροφορίες για τις υπερωρίες και τις εφημερίες Οκτωβρίου

 Ενώ όλοι αναμένουμε με προσμονή την 13/12 να προωθούμε τα δεδουλευμένα του Οκτωβρίου ( Υπερωρίες και Εφημερίες), κατεύθασε από την 2η ΥΠΕ email που ενημερώνει το νοσοκομείο πως τα χρήματα του 4ου τριμήνου θα εκταμιευθούν πιθανώς 9 με  10/12.

Πρακτικά λοιπόν αυτό σημαίνει πως 13/12 δεν πρόκειται να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα του Οκτωβρίου.

Υπάρχει μια πιθανότητα αν εκταμιευθούν το πρωί μέχρι τις 10-11 πμ την 9/12  με τρέξιμο από τις υπηρεσίες να προλάβουν να ανέβουν στην ΕΑΠ την ίδια ημέρα που είναι και η καταληκτική ημερομηνία.

Είναι αίσχος να ζητιανεύουμε τα δεδουλευμένα μας και η αδιαφορία του υπουργείου να μας ωθεί να διεκδικούμε τα αυτονόητα. Είναι αίσχος να παίζουν με την επιβίωση των εργαζομένων καθισμένοι στα αναπαυτικά γραφεία τους με τους παχυλούς μισθούς.

Είναι αίσχος να περιμένουν τελευταία στιγμή να εκταμιευθούν τα χρήματα των νυχτερινών των απογευματινών, των Αργιών, των εφημεριών μας, την ώρα που στηρίζουν το σύστημα υγείας στις πλάτες μας που οι ίδιοι πρώτοι απαξιώνουν.

Η αντίδραση μας θα είναι δυναμική. Είναι μονόδρομος  η διεκδίκηση άμεσα των χρημάτων για τα οποία η εργασία που καταθέτουμε στερεί από  τους δικούς μας ανθρώπους προσωπικές και οικογενειακές στιγμές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ