Με ανοιχτά χαρτιά και χωρίς μάσκες




Μέρος 1ο

Ανθρωπογεωγραφία ΔΣ του Συλλόγου
  Αυτή τη στιγμή το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων αποτελείται από Πέντε Παρατάξεις, μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών.
Αναφέρονται παρακάτω με βάση τις ψήφους που πήρανε στις προηγούμενες εκλογές.
1)    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, πρώην Ενότητα. Είναι σύμπραξη των παρατάξεων που ιδεολογικά ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Έλαβε στις τελευταίες εκλογές 282 ψήφους και πήρε 3 έδρες. Τα ονόματα των εκπροσώπων της παράταξης στο ΔΣ είναι: Ίντας Γεώργιος, Συρετίδης Σπύρος, Μοδινού Όλγα.

2)    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ανήκει στις συνδικαλιστικές οργανώσεις του ΚΚΕ. Έλαβε στις τελευταίες εκλογές 188 ψήφους και 2 έδρες. Τα ονόματα των εκπροσώπων της παράταξης στο ΔΣ είναι: Σακκά Μαρία, Μπουγιούκας Γεώργιος.

3)    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, στηρίζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στις τελευταίες εκλογές έλαβε 173 ψήφους και πήρε 2 έδρες. Τα ονόματα των εκπροσώπων της παράταξης στο ΔΣ είναι: Προκόπη Σωτηρία, Φαρμάκας Νικόλαος.

4)    Α.Ρ.Σ.Υ, ιδεολογικά ανήκει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στις τελευταίες εκλογές έλαβε 154 ψήφους και πήρε 2 έδρες. Τα ονόματα των εκπροσώπων της παράταξης στο ΔΣ είναι: Κοσμοπούλου Όλγα, Χάιδος Νικόλαος.

5)    ΥΓ.Ε.Ι.Α, Ανεξάρτητη παράταξη, στις τελευταίες εκλογές έλαβε 131 ψήφους και πήρε 2 έδρες. Τσολάκης Ιωάννης, Βενιέρης Μαρίνος.

Αυτή τη στιγμή το Προεδρείο του Συλλόγου αποτελείτε από μέλη των τριών πρώτων παρατάξεων.
Πρόεδρος:                    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, Ίντας Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Αγωνιστική Συσπείρωση, Μπουγιούκας Γεώργιος
Γραμματέας:    Ανεξάρτητη Κίνηση,          Προκόπη Σωτηρία
Ταμίας:                          ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, Συρετίδης Σπύρος
Ειδ.Γραμματέας: Ανεξάρτητη Κίνηση,       Φαρμάκας Νικόλαος


  Ο λόγος της παρουσίασης είναι η ενημέρωση των συναδέλφων ώστε να γνωρίζουν τι συμβαίνει και από ποιους στο Νοσοκομείο μας. Είναι προσωπικές απόψεις και μπορούν να μπουν σε οποιαδήποτε κριτική.
Θα υπάρξει συνέχεια η οποία θα είναι σε μικρά κομμάτια για να μην κουράζει τον αναγνώστη και να γίνονται όσο το δυνατόν πιο αντιληπτά.

Μετά Τιμής
Τσολάκης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ