Στάση Εργασίας Παρασκευή 7-12-2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νίκαια 06/12/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Θα έχετε αντιληφθεί εδώ και αρκετές ημέρες την δυσλειτουργία που υπάρχει στην διανομή του φαγητού των νοσηλευομένων ασθενών.
 Μεγάλο μέρος του προβλήματος δημιουργείται από την σοβαρή έλλειψη προσωπικού εστίασης (τραπεζοκόμες) που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στο Νοσοκομείο μας. Οι συνάδελφοι δουλεύουν εδώ και αρκετό καιρό με ένα ρεπό και τον τελευταίο μήνα για εικοσιπέντε συνεχόμενες ημέρες χωρίς ημέρα ανάπαυσης. Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης το βιώνουμε οι εργαζόμενοι καθημερινά.
 Οι υποσχέσεις της Διοίκησης για επίλυση του θέματος δεν υλοποιήθηκαν ποτέ και το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται, καθώς εκδόθηκε και εντολή αναστολής ρεπό και αδειών (τα οποία φυσικά δεν είχαν την δυνατότητα έτσι και αλλιώς να πάρουν). Αφού εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια συζήτησης αλλά ταυτόχρονα και των φυσικών δυνάμεων των συναδέλφων καταφεύγουμε στο ύστατο μέσο πίεσης που έχει ο εργαζόμενος για την επίλυση των προβλημάτων του, την απεργία.
  Έτσι λοιπόν προχωράμε σε στάση εργασίας την Παρασκευή 7/12/2018 και ώρα 12 μεσημέρι έως 5μμ, ζητώντας άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
 Αντιλαμβανόμαστε την ευάλωτη θέση των ασθενών, παρ’ όλα αυτά αν δεν αγωνιστούμε τώρα το πρόβλημα θα διογκωθεί και δεν θα μπορούν οι συνάδελφοι πλέον να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους λόγω εξάντλησης.
Καλούμε τους Συναδέλφους σε συμμετοχή στην Στάση Εργασίας και συγκέντρωση στο προαύλιο του Νοσοκομείου κατά την διάρκεια της Στάσης Εργασίας ζητώντας άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ