Καλό Μήνα και καλή Πρωταπριλιά




Σε απάντηση του Τούρκου Προέδρου, σύσσωμα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου απο την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση σε κοινή συνέντευξη τύπου, εξεφρασαν την δυσαρέσκεια και τον αποτροπιασμό τους για την βεβήλωση του ιερού μνημείου της Αγίας Σοφίας. Επίσης στο περιθώριο της συνέντευξης συμφωνήθηκε κοινή ομάδα διαπραγματευσης για το Σκοπιανό .
 Παρουσιάστηκε έτοιμο νομοσχέδιο που καταργεί τον νόμο περί ευθύνης υπουργών καθώς και συμφωνημένο πλαίσιο για την αλλαγή του Συντάγματος .
Ο υπουργός οικονομικών μαζί με τους αντίστοιχους Τομεάρχες των υπόλοιπων κομμάτων παρουσίασαν νομοσχέδιο για την μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης , στο ύψος του κατώτατου μισθού ανάλογα με την βαθμίδα εκπαίδευσης.
Συμφωνήθηκε η μεγάλη σημασία των τομέων της υγείας και της παιδείας καθώς και η προτεραιότητα προσλήψεων στους δύο αυτους τομείς .
Επίσης παρουσιαστηκε κοινο σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη της Οικονομίας καθώς και κοινή ομάδα διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς.
Ανάμεσα στα άλλα αποφασίστηκαν : η διακοπή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η κατάργηση των διοδίων, η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, η τήρηση των νόμων του κράτους,  η δωρεάν περίθαλψη για όλους, η δωρεάν παιδεία για όλους .

Καλό Μήνα και καλή Πρωταπριλιά .


Μετά τιμής Τσολάκης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ