Κάλεσμα απόσυρσης των εντύπων Αξιολόγησης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
seknda12@gmail.com                                                             seknda.blogspot.com                                                                                      Νίκαια 4/10/17

Καλούμε τους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν παραπληροφορηθεί , εκφοβισθεί και παρασυρθεί , για να καταθέσουν την τελευταία στιγμή τα έντυπα Αξιολόγησης , να τα αποσύρουν άμεσα από το πρωτόκολλο .

Η Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και την οποία στηρίζει με ομόφωνη απόφασή του και ο Σύλλογος Εργαζομένων είναι καθόλα νόμιμη και συνεχίζεται με επιτυχία σε όλο τον Δημόσιο Τομέα .

Η Αποχή από την Αξιολόγηση δεν επιφέρει καμία διοικητική ή νομική κύρωση σε κανέναν αξιολογούμενο ( έχουν ακουστεί διάφορα ευτράπελα όπως π.χ αποκλεισμός από μετατάξεις , κινητικότητα , βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη κ.ά . )

Καλούμε τους συναδέλφους να προσέλθουν στα Γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων , έτσι ώστε να προμηθευτούν την υπεύθυνη δήλωση ανάκλησης και να πάρουν πίσω το φύλλο αξιολόγησής τους από το πρωτόκολλο . Η Υπεύθυνη δήλωση θα υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου .

Για το ΔΣΟ Πρόεδρος                                                                        Ο Γραμματέας


Συρετίδης Σπύρος                                                    Κουκιάς ΚωνσταντίνοςΓια την υπεύθυνη δήλωση πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
                                                    ⇊⇊⇊⇊⇊

Υπεύθυνη Δήλωση επιστροφής του εντύπου Αξιολόγησης
Εκεί που λέει Προς στις τελίτσες , γράφουμε το όνομα του πρώτου Αξιολογητή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ