Στάση Εργασίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                                                            Νίκαια 10/02/2017
   Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Κρατικού Νίκαιας και Δυτικής Αττικής καλεί τα μέλη του σε 2ωρη Στάση Εργασίας την Πέμπτη 16/02/2017 και από ώρα 8 πμ έως 10 πμ ,
με αίτημα την άμεση πρόσληψη Νοσηλευτικού Προσωπικού όλων των βαθμίδων .
   Η κατάσταση έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο αντοχής για όλους μας . Δεν είναι τυχαίο πως όλο και πιο συχνά , όλο και περισσότεροι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας . Πολλοί συνάδελφοι δουλεύουν με προβλήματα υγείας , κάνοντας την καθημερινή τους εργασία μαρτύριο .
   Το νοσοκομείο ωφελείται από την προαγωγή της υγείας των υπαλλήλων του ,γιατί είναι πιο υγιείς και πιο δραστήριοι μέσα σε ένα βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας.
   Αυτό έχει ως  αποτέλεσμα τη μείωση των ασθενειών που σχετίζονται με την εργασία, καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, περισσότερες καινοτομίες και αύξηση της παραγωγικότητας. Η προαγωγή της υγείας στην εργασία είναι επίσης και παράγοντας κύρους που βοηθάει στη βελτίωση της δημόσιας εικόνας του νοσοκομείου.
   Οι ελλείψεις σε πολλά τμήματα του Νοσοκομείου μας έχει ξεπεράσει τα όρια με αποτέλεσμα όχι  μόνο  την χαμηλότερη παροχή υπηρεσιών υγείας , αλλά και αυτών των ελαχίστων υπηρεσιών που οφείλει να παρέχει το Σύστημα Υγείας . Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών καλύπτει με δυσκολία τις βάρδιες , σε ημέρα εφημερίας και ενισχύεται με προσωπικού από τα άλλα τμήματα του Νοσοκομείου στα οποία επίσης υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού .
   Συνάδελφοι , δεν φτάνει μόνο να παραπονιόμαστε για τον καθημερινό Γολγοθά που βιώνουμε στα τμήματα μας πρέπει να κάνουμε και αγώνες .
   Ζητάμε την συμμετοχή σας στην Στάση Εργασίας , για να αυξήσουμε την πίεση στον κρατικό μηχανισμό , να αντιληφθεί το αυτονόητο . Πλέον
                 
                               Δεν αντέχουμε άλλο 


     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΥΡΕΤΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ                                  ΚΟΥΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ