Στήριξη του Δήμαρχου Πατρών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
seknda.blogspot.com                                                        seknda12@gmail.com

                                                                                                Νίκαια 10/02/2017




   Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταδικάζει την συνεχιζόμενη δίωξη του δημάρχου της Πάτρας, επειδή δεν διευκόλυνε την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να προπαγανδίσει τις φασιστικές της αντιλήψεις , δίνοντάς της χώρο μπροστά στις βουλευτικές εκλογές το 2015 , καθώς και γιατί αρνήθηκε να παραδώσει στους χρυσαυγίτες στοιχεία με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου .

  Ο δήμαρχος Πάτρας στέλνεται σε δίκη στις 13 Φλεβάρη από το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης , με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος . Γι’ αυτούς φαίνεται θεωρείται παράβαση καθήκοντος το να μην αφήνεις το φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής να εμποτίζει το λαό και κυρίως τη νεολαία της χώρας μας , να αποκαλύπτεις τον πραγματικό ρόλο ως απόγονοι των ναζί , να αναδεικνύεις την εγκληματική της δράση απέναντι στους μετανάστες και ανθρώπους του λαϊκού κινήματος .

  Οι ευθύνες που βαραίνουν την κυβέρνηση αλλά και το διορισμένο από αυτήν γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης , που επιτρέπει τη συνέχιση αυτής της δίωξης , είναι πολύ μεγάλες . Η απόφαση αυτή του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης προκαλεί , ιδιαίτερα τώρα , που συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους χρυσαυγίτες , τα δολοφονικά χτυπήματα στα μέλη του ΠΑΜΕ , τους Αιγύπτιους αλλιεργάτες και τα πολλά ακόμα στοιχεία για την εγκληματική δράση της που καθημερινά βγαίνουν στο φως .

  Ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης , έπραξε αυτό που κάθε αγωνιστική Δημοτική Αρχή οφείλει να πράξει : να μην παραχωρεί κανένα χώρο , κανένα περιθώριο να σπέρνουν το δηλητήριο του φασισμού οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής .

  Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν δεν είναι ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας , αλλά τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και όσοι τη στηρίζουν και την ανέχονται μέσα και έξω από τη βουλή . Ο λαός με τη δράση και τους αγώνες του , όπως έκανε και στο παρελθόν , θα τσακίσει και θα στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας το εγκληματικό , φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής .


                                                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γραμματέας


Συρετίδης Σπύρος                                             Κουκιάς Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ