3η Εκλογοαπολογιστική –τελευταία - Γενική Συνέλευση - Διαδικασίες

 Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Αττικής

Νίκαια 01/10/2022


3η Εκλογοαπολογιστική –τελευταία - Γενική Συνέλευση

Μετά τις ατελέσφορες προηγούμενες δύο Γενικές Συνελεύσεις, λόγω μη επίτευξης απαρτίας,

Ορίζεται 3η Γενική Συνέλευση με το ίδιο θέμα ( Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής ), στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου την Δευτέρα 3/10/2022 και ώρα 8πμ.

Μετά την αρχική συγκέντρωση και προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαρτία που χρειάζεται, το 1/5 των εγγεγραμμένων μελών δηλαδή 223 μέλη, η διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα είναι μέχρι τις 14:30 ή μέχρι την συμπλήρωση στον κατάλογο των απαραίτητων σε αριθμό μελών για την εξασφάλιση της απαρτίας.

Στον χώρο θα υπάρχει κατάσταση όπου τα μέλη θα συμπληρώνουν το όνομά τους και θα υπογράφουν την παρουσία τους, καθώς και καταστάσεις με τον Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό όπου θα μπορούν να ψηφίζουν ναι ή όχι ενυπόγραφα. Επίσης με τον ίδιο τρόπο θα ψηφιστούν και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν πάνω από έξι υποψηφιότητες για εφορευτική επιτροπή δεν χρειάζεται να γίνει ψηφοφορία για την εκλογή τους, καθώς και οι έξι λαμβάνουν την θέση τους ως μέλη.

Επίσης στον χώρο θα υπάρχουν αιτήσεις για εγγραφή νέων μελών και θα μπορεί να γίνεται και η αποπληρωμή των οικονομικών εκκρεμοτήτων από ανεξόφλητες συνδρομές.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                  Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης             Βλάχος Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ