Άλλη μια φιέστα στις πλάτες μας και με τις πλάτες μας

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Αττικής


 Νίκαια 10/6/2022
Ετοιμάζονται να λειτουργήσουν τμήμα ψυχικής υγείας εφήβων με δανεικό προσωπικό και δωρεές ιδιωτών. Αποδυναμώνουν έτσι τα νοσοκομεία Γενικό Κρατικό Νίκαιας, Θριάσιο, Αττικόν  μετακινώντας μόνιμο προσωπικό διαφόρων κλάδων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εδώ και χρόνια για να στελεχώσουν μία κλινική που η λειτουργία της θα στηριχτεί σε επικουρικούς νοσηλευτές  με ημερομηνία λήξης 31/12/22 . ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ. Αποδυναμώνουν τα νοσοκομεία , για να ικανοποιήσουν την ανάγκη της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει από τα σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία.

 


Συνεχίζεται η ίδια τακτική. Το ήδη εξουθενωμένο υγειονομικό προσωπικό που στήριξε τα νοσοκομεία στην περίοδο της πανδημίας, που δεν πήρε άδεια, που νόσησε, καλείται να μετακινηθεί σε άλλη δομή που η λειτουργία της είναι αμφίβολη. Μάλιστα έρχεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός να κόψει την κορδέλα με τιμή και δόξα. Μόνο στα πλάνα της κυβερνητικής φιέστας χωρούν οι υγειονομικοί. Την επόμενη μέρα θα ξεχάσουν τα ΒΑΕ, την αύξηση μισθών, τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων!!

Εμείς θα μείνουμε συνεπείς στο διαχρονικό αίτημά μας:

ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Αυτό το αίτημα καλούμαστε να το φωνάξουμε δυνατά με συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 14/6/2022 και ώρα 10 πμ στο Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος            Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης         Βλάχος Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ