Συνελήφθη ασθενής με μαχαίρι στο Νοσοκομείο Νίκαιας, από την ασφάλεια του Νοσοκομείου

 Νίκαια 2/6/2022

Σύμφωνα με μαρτυρία συναδέλφου που εργάζεται στην Ασφάλεια του Νοσοκομείου μας, ο οποίος δουλεύει με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, σήμερα 2/6/2022, έγιναν τα παρακάτω:

"Περίπου στις 2μμ ο Διευθυντής της Οφθαλμολογικής κλινικής αντελήφθει ότι ασθενής που ήταν εισαγωγή στο νοσοκομείο έφερε μαχαίρι επάνω του.

Ενημέρωσε την ασφάλεια του νοσοκομείου όπου μετέβη στον τρίτο όροφο, στην οφθαλμολογική κλινική και με συνοπτικές διαδικασίες αφόπλισαν τον ασθενή που έφερε μαχαίρι 22 εκατοστών στη δεξιά του τσέπη.

Άμεσα ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ Όπου έγινε και η προσαγωγή του στο τμήμα της Νίκαιας"



Για πολλοστή φορά τα τελευταία έξι χρόνια, το περίσσιο θάρρος  και η ευσυνειδησία του προσωπικού Ασφαλείας του Νοσοκομείου μας, βάζει φρένο στην εγκληματικότητα στον χώρο του Νοσοκομείου. Σε δύσκολες συνθήκες εργασίας, με μηδενική συμπαράσταση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, καθημερινά αντιμετωπίζουν την παραβατικότητα που υπάρχει στον χώρο.

Ούτε τα βραβεία ζητάνε, ούτε τις πλακέτες. Όμως η αναγνώριση της προσφοράς τους είναι το ελάχιστο που η Διοίκηση και ο Προϊστάμενός τους οφείλει να κάνει, έστω και ως κίνητρο για την συνέχιση της προσφοράς τους.

Καλώ τον Διοικητή του Νοσοκομείου καθώς και τον Προϊστάμενο Επιστασίας, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες φορές, να βρουν και να συγχαρούν τους συναδέλφους που παραινέβησαν καταλυτικά , διασφαλίζοντας για μία ακόμη φορά την ασφάλεια των συναδέλφων και των ασθενών.

Μία υπενθύμιση και προς την κυβέρνηση. Οι συνάδελφοι που δίνουν καθημερινά τον αγώνα με πενιχρούς μισθούς και υπερβάλοντας εαυτό, είναι εργαζόμενοι ορισμένου χρόνου και δεν τους αξίζει η αντικατάσταση τους από ιδιώτη εργολάβο.

Η πραγματικότητα προσφέρει την μαρτυρία της.


Τσολάκης Ιωάννης

Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ