Άμεση επιστροφή των συναδέλφων που είναι σε αναστολή εργασίας - Να σταματήσει η τιμωρία των υγειονομικών

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 26/3/2022

Δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας στην χώρα μας και ενώ η κυβέρνηση άφησε κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού τους υγειονομικούς και την λειτουργία των νοσοκομείων, συνεχίζει να τιμωρεί τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί με συνέχιση της αναστολής εργασίας.

Εφτά μήνες τώρα χωρίς καμία καταβολή αποδοχών, παράνομα και αυθαίρετα, συνεχίζει να τιμωρεί όσους « δεν συμμορφωθήκαν με τις διαταγές». Παρατείνει τις αναστολές εργασίας και την οικονομική εξαθλίωση, αυτών που πριν να έρθουν τα εμβόλια, χωρίς την παροχή μέσων προστασίας, με υπερεργασία, με κομμένες άδειες και ρεπό, σήκωσαν στην πλάτη τους το δημόσιο σύστημα υγείας, με αυτοθυσία προσφέροντας υπηρεσίες υγείας σε ασθενείς με COVID και όχι μόνο.

Είναι αυταπόδεικτο σε όλους μας, πως πίσω από την δαιμονοποίηση όσων δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, η κυβέρνηση προσπαθεί ανεπιτυχώς να καλύψει την δική της εσκεμμένη ανεπάρκεια ενίσχυσης του δημοσίου συστήματος υγείας, το οποίο μόνο του σήκωσε όλο το βάρος της πανδημίας. Στα δύο αυτά χρόνια με μηδενικές προσλήψεις, με μειώσεις των προϋπολογισμών για την υγεία, με μηδενική επένδυση σε υποδομές για τα νοσοκομεία, είναι φανερό πως η κυβέρνηση χρησιμοποίησε ακόμη και την πανδημία για να υποβαθμίσει το σύστημα υγείας. Θύματα αυτής της υποβάθμισης και οι συνάδελφοι που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ενώ όλα τα μέτρα χαλαρώνουν, γιατί άραγε, η κυβέρνηση συνεχίζει να τιμωρεί τους ήρωες που χειροκροτούσε.

Ζητούμε άμεσα τώρα

Την επιστροφή στην εργασία όλων των συναδέλφων που είναι σε αναστολή, με δύο προληπτικά τεστ την εβδομάδα

Την επιστροφή των χρημάτων που τους έχουν παρακρατήσει παράνομα

Την άμεση ενίσχυση των νοσοκομείων τόσο με προσωπικό όσο και με υποδομές

                              Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                  Ο Γραμματέας 

Τσολάκης Ιωάννης       Βλάχος Γεώργιος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ