Καταγγέλλουμε την Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και την Διοίκηση του Νοσοκομείου Νίκαιας

 Νίκαια 31/10/2021

Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, έχουν γίνει στο Νοσοκομείο μας δεκάδες μετακινήσεις και τοποθετήσεις Νοσηλευτικού προσωπικού, χωρίς όμως να έχει εκδοθεί καμία ατομική διοικητική πράξη. Εάν ένας υπάλληλος που μετακινήθηκε την τελευταία διετία ζητήσει, όπως έχει δικαίωμα, από το Γραφείο Προσωπικού  βεβαίωση προϋπηρεσίας, η τελευταία διετία δεν θα περιλαμβάνεται σε αυτήν την βεβαίωση.

Αυτό σε βάθος χρόνου μπορεί να λάβει τεράστιες διαστάσεις για έναν υπάλληλο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία που έχει σε κάποιον άλλο φορέα. Επίσης συνάδελφοι οι οποίοι εκτελούν χρέη Προϊστάμενου σε τμήμα δεν λαμβάνουν το επίδομα ευθύνης εξαιτίας αυτής της παράλειψης. Όχι όλοι φυσικά, για κάποιους επιλεκτικά έχει βγει  ατομική διοικητική πράξη.

Παρόλο που εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε απευθύνει υπόμνηση στην Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και στην Διοίκηση  για την παραπάνω ουσιαστική παρατυπία, ουδέποτε λάβαμε απάντηση. Μόνο μία προφορική διαβεβαίωση της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας πως εκδίδονται πράξεις, διαβεβαίωση που διαψεύδεται από το Γραφείο Προσωπικού.

Τον τελευταίο μήνα δε, φτάσαμε και στο άλλο άκρο η Δ.Ν.Υ να ζητάει από τους υπαλλήλους να δηλώσουν τα τμήματα που έχουν υπηρετήσει. Ενώ το αρμόδιο Γραφείο για αυτές τις πληροφορίες είναι το Γραφείο προσωπικού, αυτές ζητούνται από τους προϊσταμένους των τμημάτων.

Κατόπιν των παραπάνω καταγγέλλουμε την Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, για σκόπιμη παραβίαση της διοικητικής διαδικασίας και την Διοίκηση του Νοσοκομείου που ενώ οφείλει να ελέγχει αυτή την διαδικασία, ανέχεται να γίνονται μετακινήσεις μόνο με προφορικές εντολές και να μην δηλώνονται στον ατομικό φάκελο των υπαλλήλων οι μετακινήσεις και οι τοποθετήσεις.

Τους καλούμε να εκδώσουν άμεσα όλες τις ατομικές διοικητικές πράξεις των υπαλλήλων.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος            Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης         Βλάχος Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ