Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, με αίσθημα ευθύνης

 

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 13/11/2020

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

 

Με αγανάκτηση  πληροφορηθήκαμε το μήνυμα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη, ο οποίος αναφερόμενος στην χθεσινή κινητοποίηση μας, μας χαρακτήρισε « ανεύθυνους υγειονομικούς».

Η κινητοποίηση της Πέμπτης 12/11/2020 έγινε στα πλαίσια της απόφασης της ΠΟΕΔΗΝ, για πανελλαδική ημέρα δράσης στα νοσοκομεία, καθώς και σχετικής απόφασης της ΟΕΝΓΕ. Θεωρούμε απαράδεκτο και ανεύθυνο ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, να χαρακτηρίζει ανεύθυνους τους υγειονομικούς που, σε ένα νοσοκομείο με 35% κενές οργανικές θέσεις στο νοσηλευτικό προσωπικό και 25% στο ιατρικό προσωπικό, παλεύουμε για μόνιμες προσλήψεις προσωπικού.

Αντιμαχόμενοι την ανευθυνότητα της κυβέρνησης, αναλάβαμε την ατομική μας ευθύνη ως υγειονομικοί και θα συνεχίσουμε να την αναλαμβάνουμε, στην έξαρση της πανδημίας, να ζητούμε τα αυτονόητα για το σύστημα υγείας και την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

 

 Καλούμε τον κύριο Λαζαρίδη να ανακαλέσει την φράση του, «ανεύθυνοι υγειονομικοί», και να έρθει μόνος του να διαπιστώσει την κατάσταση του νοσοκομείου.

 

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια μας.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας

Τσολάκης Ιωάννης           Βλάχος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ