Καταγγελία για το Γραφείο Προσωπικού του Νοσοκομείου μας



Είχα σκοπό να περιμένω, γιατί και συνάδελφοι είναι και καλές σχέσεις έχουμε αλλά όλα έχουν ένα όριο και νομίζω πως αυτό το όριο έχει ξεπεραστεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Έχω καταθέσει από 12/09/2019 σαν παράταξη μία αίτηση στην οποία ζητάω στοιχεία με τις θέσεις στο Νοσοκομείο Νίκαιας και στο Δυτικής Αττικής. Στην αίτηση περιγράφω ακριβώς τι πληροφορίες ζητάω με επισυναπτόμενο πίνακα. Σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές (24/02/2020) δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση παρά όλες τις προφορικές οχλήσεις μου.
Αντιλαμβάνομαι τον φόρτο εργασίας στο Γραφείο Προσωπικού όπως και σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως για την αποτύπωση της στελέχωσης του Νοσοκομείου θα πρέπει να περιμένω πέντε χρόνια. Αν μη τι άλλο είναι τα λιγότερα στοιχεία που θα πρέπει να έχουμε για να γνωρίζουμε τι μας γίνεται και να μπορούμε να διεκδικήσουμε προσωπικό.

Δεν με ενδιαφέρει μετά από πέντε μήνες αναμονής ο λόγος , αδιαφορία ή οτιδήποτε άλλο, που δεν έχουν απαντήσει στο αίτημα μας. Όπως επίσης δεν θα με αποθαρρύνει από το να ζητάω τα στοιχεία κάθε χρόνο.

Παρακάτω παραθέτω την αίτηση που καταθέσαμε ως παράταξη.

Θέμα: Αποτύπωση θέσεων προσωπικού

Για την Παράταξη ΥΓ.Ε.Ι.Α
Τσολάκης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ