Προκηρύσσουμε στάση εργασίας την Πέμπτη 13/02/2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ


Συνάδελφοι
Στο υπό ψήφιση Ασφαλιστικό νομοσχέδιο δεν υπάρχει διάταξη που να μας εντάσσει στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και ούτε υπάρχει η πρόθεση από το Υπουργείο Εργασίας να περάσουν τέτοια διάταξη , όπως <ξεκαθάρισε > στους εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ η Γενική Γραμματέας.
Οι εργαζόμενοι στην Υγεία που λειώνουν και εξοντώνονται καθημερινά από την εγκληματική υποστελέχωση , το κυκλικό ωράριο , τις βάρδιες , τις απλήρωτες εφημερίες , την παρακράτηση των οφειλόμενων ρεπό, ΔΕΝ εντάσσονται στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Οι μαχόμενοι υγειονομικοί που θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια από το  μισθό τους, που αγωνίζονται να επιβιώσουν παλεύοντας για τα αυτονόητα πλέον, παλεύουν για την αυτονόητα επιβεβλημένη ένταξή τους στα ΒΑΕ.
Ως εδώ και μη παρέκει οι δικαιολογίες. Στο Νομοσχέδιο που προωθείται προς ψήφιση στη Βουλή ζητάμε να συμπεριληφθεί διάταξη ένταξής μας στα ΒΑΕ χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.

Προκηρύσσουμε στάση εργασίας  την Πέμπτη 13/02/2020 από 7.00 πμ έως 15.00 μμ  και συγκέντρωση στις 8πμ. έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).




Ο Πρόεδρος                                                                 Η Γραμματέας

Ίντας Γεώργιος                                                      Προκόπη Σωτηρία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ