Ας τον μαζέψει κάποιος...



Ας τον μαζέψει κάποιος...





Σε απανωτά παραληρήματα κ. Τσολάκης, επικεφαλής της παράταξης ΥΓΕΙΑ του συλλόγου και εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο, συντάσσει διάφορα εμετικά κείμενα στα οποία εναλάσσονται ψέμματα με ασυναρτησίες.


Το θέμα που τον απασχολεί δεν είναι οι απολύσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα. Ούτε η οργάνωση της απεργίας στις 24/9. Ούτε οι πολιτικές εξελίξεις, το πολυνομοσχέδιο, ο συνδικαλιστικός νόμος κλπ. Δεν έχει ούτε καμιά κοινωνική, πολιτιστική ή περιβαλλοντική ανησυχία να μοιραστεί μαζί μας. Όχι.


Το πρόβλημα του κ.Τσολάκη είναι το ΚΚΕ!


Δεν αξιζει καν να ασχοληθούμε με ένα ψώνιο που γυρνάει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να γίνει πρόεδρος στη θέση του προέδρου. Θα του συστήσουμε όμως το ήθος και την αγωνιστική στάση των μελών και φίλων του ΚΚΕ καλύτερα να μην τα πιάνει στο στόμα του γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Γιατί το τι έχουμε κάνει, ΙΔΙΩΣ σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα το ξέρουν καλά και αφήνουμε να το κρίνουν οι ίδοι οι εργαζόμενοι.


Καταλαβαίνουμε ότι ο κ. Τσολάκης δεν πιστεύει στους αγώνες των εργαζομένων. Δε θεωρεί ότι μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα. Πχ το να ζητήσουμε να μην απολυθεί κανείς το βρήκε «ηλίθιο και άσκοπο». Δεν έκανε καν τον κόπο να παραβρεθεί όχι στο Υπουργείο, ούτε μέχρι το γραφείο του Διοικητή. Κάποιος κακοπροαίρετος θα θεωρούσε ότι δε νιώθει και πολύ άνετα ανάμεσα στους εργαζόμενους αυτούς, ίσως γιατί υπάρχουν ακόμα και sms δικά του που τον εκθέτουν. Όπως «εσύ θα είσαι σίγουρα μέσα, έχεις τόσα μόρια». Εμείς θα πούμε ότι απώς δε μπορεί και δε θέλει να πάρει μέρος σε μια συλλογική διεκδίκηση όπου δεν τον «παίρνει» να το παίξει παράγοντας.


ΥΓ Ας μαζέψει ο κ. Τσολάκης μια συλλογή κειμένων του να τα στείλει στο ευρωκοινοβούλιο που παράγει πρωτόγονο αντικομμουνισμό και ανιστόρητο βιασμό της αλήθειας. Εκεί κάποιος να τα βρει χρήσιμα γιατί εδώ μόνο γελάμε..





ΚΟΒ Νίκαιας του ΚΚΕ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ