Για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μαςΝίκαια 23/03/2019


Γινόμαστε μάρτυρες το τελευταίο χρονικό διάστημα μιας μαζικής  ανακατάταξης, των προϊσταμένων κυρίως των νοσηλευτικών τμημάτων αλλά και της διεύθυνσης με υποβαθμίσεις και αναβαθμίσεις, προς χάριν, όπως επικαλείται η Διοίκηση, της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου. Επειδή υπάρχουν πληροφορίες και για άλλες μαζικές αλλαγές:

   Να πληροφορήσουμε την Διοίκηση, η οποία φυσικά και το γνωρίζει, πως η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου απαιτεί προσλήψεις μόνιμου Προσωπικού που έχουν να γίνουν πολλά χρόνια. Μπαλώματα με εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας δεν συντελούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.
   Να πληροφορήσουμε επίσης την Διοίκηση πως η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου απαιτεί την ανανέωση του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των κτιριακών εγκαταστάσεων, που είναι σίγουρα πεπαλαιωμένα.
   Να πληροφορήσουμε επίσης την Διοίκηση πως η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου απαιτεί την Πλήρη Επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής καθώς και την επαναφορά των 255 οργανικών θέσεων που καταργήθηκαν με την υπ΄αριθμ.Υ4α/οικ.80672/27-08-2013 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ22123/Β/28-08-2013) των Υπουργών Υγείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
   Να πληροφορήσουμε επίσης την Διοίκηση πως η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου απαιτεί την δημιουργία δομών λειτουργικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας έτσι ώστε να αποσυμφορίζονται οι δομές των Νοσοκομείων.
   Να πληροφορήσουμε επίσης την Διοίκηση πως η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου δεν επιτυγχάνεται με το ανακάτεμα της τράπουλας.
Το Νοσοκομείο μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός με εργαζόμενους που έχουν ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια των αντοχών τους. Σαφώς και πρέπει να γίνουν αλλαγές, αυτές όμως πρέπει να είναι με αξιοκρατικά κριτήρια και να αποπνέουν το αίσθημα δικαιοσύνης στους εργαζόμενους.
Να πληροφορήσουμε τέλος την Διοίκηση πως οι μαζικές μετακινήσεις προσωπικού και μάλιστα χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, επιτείνει στους εργαζόμενους το αίσθημα της ανασφάλειας που έχουν δημιουργήσει οι μνημονιακές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων.

Απαιτούμε,
1) Προσλήψεις μόνιμου Προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες,
2) Ανανέωση του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των κτιριακών εγκαταστάσεων,
3) Πλήρη Επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής καθώς και την επαναφορά των 255 οργανικών θέσεων που καταργήθηκαν,
4) Δημιουργία δομών λειτουργικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας,

          για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ