Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 17/01/2019



Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων με απόφαση του της συνεδρίασης της 9/1/2018 καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 23/1/2019 και ώρα 12 μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με θέμα «Έλλειψη Προσωπικού και Έλλειψη Υλικοτεχνικού εξοπλισμού».

Συνάδελφοι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Βάζουμε τόσα χρόνια πλάτη για το καλό των ασθενών, για να μην καταρρεύσει το σύστημα Υγείας. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το κεφάλι να ζητήσουμε, να απαιτήσουμε.

Δεν μπορεί ένα σύστημα να στηρίζεται σε πρόχειρες λύσεις με μπαλώματα προσωπικού και υλικών. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αμέτρητα οφειλόμενα Ρεπό και Άδειες. Σε συνδυασμό με την έλλειψη υλικών, καθιστά πλέον την δουλειά μας Γολγοθά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πλέον την ελεημοσύνη της εκάστοτε Κυβέρνησης που θεωρεί δεδομένη την ανοχή μας στις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας μας.

Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε Προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού και ανανέωση του Υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας. Να διεκδικήσουμε ΤΩΡΑ ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας στους Ασθενείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους εργαζόμενους με οποιαδήποτε σχέση εργασίας να δώσει το παρόν στην Γενική Συνέλευση, για να αποφασίσουμε όλοι μαζί τον τρόπο Δράσης μας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ