Γενικές συνελεύσεις και εκλογές


Οι γενικές συνελεύσεις είναι δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων, στις οποίες καλούνται να εκφράσουν τις απόψεις τους και να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν με τις αποφάσεις  του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. 
Οι εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη ΔΣ έχουν προγραμματισθεί για την 22 και 23 Μαΐου. Πριν από τις εκλογές όμως πρέπει να γίνει εκλογοαπολογιστική Γεν. Συνέλευση για να ψηφίσει τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, καθώς και την Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών .  Αυτή η ΓΕΝ. Συνέλευση  προγραμματίσθηκε από το ΔΣ του Συλλόγου  για την Παρασκευή 4/5/18 και ώρα 12 μεσημέρι  στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Η Ανακοίνωση του Προεδρείου έγραφε 10 πμ. Η πρώτη Συνέλευση προβλέπει να παρευρίσκεται το 1/3 των μελών για να υπάρχει απαρτία. Έχουν προγραμματισθεί σε περίπτωση μη απαρτίας της πρώτης, δεύτερη Γεν. Συνέλευση την Δευτέρα 7/5/18 στην οποία προβλέπεται παρουσία του 1/4 των μελών για απαρτία, καθώς και τρίτη Γεν. Συνέλευση την Τετάρτη 16/5/18 στην οποία προβλέπεται παρουσία του 1/5 των μελών για απαρτία.
Όλες οι Γεν. Συνελεύσεις προγραμματίσθηκαν με απόφαση του ΔΣ για της 12 το μεσημέρι.
Ο Πρόεδρος έκλεισε το Αμφιθέατρο για της 10 πμ .
Το καταστατικό προβλέπει ανακοινώσεις της Συνέλευσης σε όλους τους χώρους σε εμφανή σημεία, καθώς και έξω από τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η Συνέλευση.
Έξω από το Αμφιθέατρο σίγουρα δεν υπήρχε ανακοίνωση την Παρασκευή. ,Μία ανακοίνωση υπήρχε έξω από τον Σύλλογο, στο υπόλοιπο Νοσοκομείο απολύτως τίποτα. 
Από όλα τα παραπάνω γεννιούνται αβίαστα τα ερωτήματα:
Πρόκειται για ανικανότητα; Πρόκειται για αδιαφορία; Πρόκειται για επιτηδευμένη συμπεριφορά η οποία έχει σκοπό την απαξίωση του Συλλόγου, με αποτέλεσμα την αποχή των εργαζομένων από τις Δημοκρατικές Διαδικασίες του Συλλόγου;
Συνάδελφοι, ο Σύλλογος δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ο Σύλλογος είμαστε όλοι εμείς. Ας μην τον αφήσουμε στα χέρια κάποιων επιτηδείων που τον καπηλεύονται και τον χρησιμοποιούν για προσωπικά οφέλη. Η παράταξη ΥΓΙΗΣ ΕΝΙΑΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ( ΥΓ.Ε.Ι.Α) σας καλεί να δώσετε δυναμικό παρών σε όλες τις Συνελεύσεις. Να τους δώσουμε με την παρουσία μας μία ΙΣΧΥΡΗ  απάντηση ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ των σχεδίων τους.

ΥΓ.Ε.Ι.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ