Νέο καθεστώς κρατήσεων ΜΤΠΥ


Αύξηση κρατήσεων ΜΤΠΥ

Παλαιό καθεστώς κρατήσεων ΜΤΠΥ

Νέο καθεστώς κρατήσεων ΜΤΠΥ



Και για να μην μας έρθει κεραμίδα το απόγευμα που θα μπει το 15ημερο , σύμφωνα με την μισθοδοσία του Νοσοκομείου οι επιπλέον κρατήσεις είναι απο 6 έως 9 ευρώ τον μήνα ανάλογα με τον βασικό μισθό . Θα γίνει αναδρομική κράτηση από 1/1/2017 σε δύο δόσεις , η πρώτη στην μισθοδοσια Δεκεμβρίου , το δεκαπενθήμερο του οποίου θα πληρωθούμε σήμερα το απόγευμα . Η δεύτερη δόση στην μισθοδοσία του Ιανουαρίου . Οι κρατήσεις θα είναι μοιρασμένες στα δύο 15ημερα . Παράδειγμα : αν κάποιος έχει επιπλέον μηνιαία κράτηση 6 ευρώ επι 12 μήνες =72 διαιρεμένο σε 2 δόσεις 36 ευρώ το μήνα διαιρεμένο σε δύο δεκαπενθήμερα 18 ευρώ το δεκαπενθήμερο επιπλέον κρατήσεις . Αυτά για Δεκέμβριο και Ιανουάριο και απο εκεί και πέρα 6 ευρω κάθε μηνα .

Από τον μέσο όρο 6 έως 9 ευρώ εξαιρούνται οι συνάδελφοι που παίρνουν επίδομα ευθύνης με και έχουν θέση ευθύνης με ανάθεση , καθώς και όσοι είναι ασφαλισμένοι μετά την 1/1/93 . Οι παραπάνω συνάδελφοι θα έχουν παραπάνω κρατήσεις καθώς όσοι έχουν θέση ευθύνης με ανάθεση θα έχουν κρατήσεις στο επίδομα ευθύνης 4,5% ενώ μέχρι τώρα είχαν κράτηση 1% στο εν λόγω επίδομα . 
Επίσης παρατηρούνται αυξήσεις σε κάποιους συναδέλφους ή καμία αλλαγή στην μισθοδοσία τους , γιατί καταργούνται από 1/1/17 οι κρατήσεις ΤΕΑΔΥ στις πρόσθετες αμοιβές . Η αναδρομική επιστροφή των κρατήσεων μπαίνουν στην τακτική μισθοδοσία γιατί ο κωδικός των κρατήσεων καταργήθηκε και δεν γίνεται να επιστραφούν στην μισθοδοσία των πρόσθετων αμοιβών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ