ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 21/6/2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 21/6/2017

Παρόντες : Συρετίδης , Τσολάκης , Προκόπη , Αναγνωστόπουλος , Σακκά , Μπουγιούκας , Χάιδος , (Κουκιάς μετά το δεύτερο Θέμα )

Δικαιολογημένα Απόντες : Ίντας , Καλογερόγιαννη , Κοσμοπούλου

   ΘΕΜΑ1ο . Συμμετοχή του σωματείου μας στην μεγάλη αντιπολεμική κινητοποίηση που διοργανώνεται από συνδικάτα των Βαλκανίων στη Θεσσαλονίκη. Εισηγ . Μπουγιούκας , Σακκά

Έκανε την εισήγηση ο Κος Μπουγιούκας
Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία
Υπέρ της Συμμετοχής ψήφισαν : Συρετίδης , Προκόπη , Αναγνωστόπουλος , Σακκά , Μπουγιούκας , Χάιδος

Κατά : Κανένας
Λευκό : Τσολάκης

Αιτιολόγηση Τσολάκη : Δεν είναι θέμα που πρέπει να ασχοληθεί το παρόν όργανο .

Υπερψηφίστηκε η πρόταση κατά πλειοψηφία  

2. Έγγραφη απάντηση του ΔΣ στην ΠΟΕΔΗΝ , σχετικά με αναφορά συναδέλφου κατά του Προϊσταμένου του . Εισηγ. Συρετίδης

Υπήρξε παρουσία του Προϊσταμένου στον οποίο έγινε η αναφορά , ο οποίος μας είπε ότι στα χέρια του δεν έχει λάβει καμία αναφορά . Δεν υπάρχει καμία δική του απάντηση σε καμία αναφορά .
Έγινε πρόταση από την Κα Προκόπη ότι πρέπει να πάρει θέση η Διοίκηση επί του θέματος και μετά από διαλογική συζήτηση πάρθηκε η παρακάτω απόφαση :

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων αποφάσισε να ζητήσει από την Διέυθυνση Διοικητικού- Οικονομικού , στην οποία ανήκει το εν λόγω Τμήμα , καθώς και από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να διερευνήσει το παραπάνω θέμα και αφού καταλήξει σε συμπέρασμα να το κοινοποιήσει στον Σύλλογο Εργαζομένων .


Το παραπάνω συμφωνήθηκε να αποσταλεί και στην ΠΟΕΔΗΝ .

 3 . Επιτροπή Χωροταξίας , θέση του Συλλόγου μετά την κοινοποίηση Πρακτικού της Επιτροπής . Εισηγ. Τσολάκης

Εισήγηση , ενημέρωση από τον Κο Τσολάκη για το έγγραφο που στάλθηκε προς τον Σύλλογο από την επιτροπή χωροταξίας , στον κανονισμό λειτουργίας του οποίου δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή μελών του Συλλόγου .

1. Πρόταση του Κου Τσολάκη πριν την Συζήτηση στην Επιτροπή Χωροταξίας να στέλνονται τα θέματα στο ΔΣ του Συλλόγου και μετά από συνεδρίαση να στέλνουμε την άποψή μας και ας μην έχουμε δικαίωμα ψήφου στην επιτροπή

2. Προτάθηκε από την Κα Προκόπη και την Κα Σακκά να συμμετέχουν στην επιτροπή 3 μέλη του ΔΣ καθώς και ένα μέλος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας , και να ενημερώνονται τα μέλη για την θεματολογία πριν την συνεδρίαση της Επιτροπής . Επίσης να έχουν δικαίωμα μίας ψήφου τα 3 μέλη του ΔΣ για τα θέματα .

Υιοθετήθηκε η δεύτερη Πρόταση . 

 4. Προσωπικό καθαριότητας , μετά την οικονομοτεχνική μελέτη τι ; Εισηγ. Τσολάκης

Έγινε ενημέρωση από την Κα Προκόπη , πως ο εργολάβος κατέθεσε προσφυγή κατά του Νοσοκομείου έτσι ώστε να μπλοκάρει την προκήρυξη .
Συμφωνήθηκε να γίνει συνάντηση με τον διοικητή ώστε να μας ενημερώσει για την πορεία της προκήρυξης και την πρόθεση της Διοίκησης .  Συμφωνήθηκε ραντεβού με τον Διοικητή στης 14:00 .

 5. Αίτηση μετακίνησης συναδέλφου . Εισηγ. Κουκιάς

Αφού έγινε η εισήγηση από τον Κο Κουκιά ,  ο οποίος περιέγραψε τους λόγους υγείας για τους οποίους η συνάδελφος ζητάει την μετακίνηση και μετά από διαλογική συζήτηση :

Αποφασίστηκε , να ζητηθεί ,  να μας σταλεί εγγράφως η αίτηση της συναδέλφου και αφού φτάσει στα χέρια του ΔΣ να διερευνηθούν οι λόγοι που δεν γίνεται η μετακίνηση .Ο Γραμματέας

Κουκιάς Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ