Περίληψη Πρακτικών τακτικού ΔΣ 27/04/2017

Περίληψη Πρακτικών τακτικού ΔΣ 27/04/2017

1ον . Εργατική Πρωτομαγιά
Εισηγ. Μπουγιούκας , Κοσμοπούλου , Χάιδος

Κατάθεση κειμένων από Κοσμοπούλου , Μπουγιούκα , Τσολάκη για την ανακοίνωση του Συλλόγου για την Εργατική Πρωτομαγιά  . Ψηφίστηκε ομόφωνα η πρόταση Τσολάκη στην οποία έκανε προσθηκη κειμένου η Κοσμοπούλου .

2ον . Προγραμματισμός Γενικής Συνέλευσης με θέμα την Αξιολόγηση .
Εισηγ. Κοσμοπούλου , Χάιδος

Προγραμματίστηκε Γενική Συνέλευση για της 18/05/2017 και ώρα 11πμ με Θέμα : Αξιολόγηση.

3ον . Προγραμματισμός κοινής Συνεδρίασης ΕΥΑΕ και μελών ΔΣ
Απόφαση προηγούμενου ΔΣ

Αποφασίστηκε επικοινωνία με τα μέλη της ΕΥΑΕ για ορισμό ημερομηνίας Κοινής Συνεδρίασης για την συγκρότηση της επιτροπής η οποία θα αποτελείτε απο 6 Τακτικά μέλη και 3 αναπληρωματικά. Πιθανές ημερομηνίες ορίστηκαν η Τρίτη 9/5/2017 και η Παρασκευή 12/5/2017 και πιθανή ώρα 13:00 .

4ον . Μητρώο Μελών του Συλλόγου , Εγγραφές και προβλήματα
Εισηγ . Τσολάκης

Έγινε εισήγηση απο τον Τσολάκη για το πρόβλημα που υπήρξε κατά την διανομή των Δωροεπιταγών σχετικά με τα μέλη που υπεγραψαν δήλωση εγγραφής στον Σύλλογο και δεν υπήρχαν στις καταστάσεις που μας έδωσε το Νοσοκομείο . Αποφασίστηκαν τα εξής :
α) Η εγγραφή των μελών θα γίνεται στον Σύλλογο και ο Σύλλογος θα στέλνει τις αιτήσεις στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου για να γίνεται η παρακράτηση .
β) Οι συνάδελφοι που εχουν κάνει δήλωση εγγραφής και δεν υπάρχουν στους καταλόγους θα μπορούν να παρουν την Δωροεπιταγή τους , με δήλωση εγγραφής στον Σύλλογο και παρακράτηση Συνδρομής από την ημερομηνία που είχαν κάνει την δήλωσή τους , δηλαδή από 21/4/2016 ήτοι ένα έτος πίσω .
γ) Εάν δεν επιθυμούν την Δωροεπιταγή η παρακράτηση συνδρομής θα γίνεται 2 μήνες πριν την ημερομηνία της δήλωσης εγγραφής .
δ) Συνάδελφοι που δεν είχαν κάνει αίτηση εγγραφής δεν δικαιούνται Δωροεπιταγή . Μπορούν να κάνουν αίτηση εγγραφής με παρακράτηση 2 μηνών απο την ημερομηνία εγγραφής .
ε) Οι Δωροεπιταγές θα πρέπει να αναζητηθούν απο τους δικαιούχους, με επικοινωνία με τον Ταμία , μέχρι 5 Μαΐου 2017 . Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα δοθούν Δωροεπιταγές .

5ον . Συνδρομή στην ΠΟΕΔΗΝ και Ταμείο
Εισηγ . Τσολάκης

Ορίστηκε σπο το ΔΣ του Συλλόγου ο Πρόεδρος , ο Ταμίας και η Προκόπη να συναντηθούν με την ΠΟΕΔΗΝ για να διευθετηθεί το θέμα της συνδρομής στην ΠΟΕΔΗΝ . 

6ον . Αίτημα στην Διοίκηση για τοποθέτηση ΑΤΜ Τράπεζας Πειραιώς στο Νοσοκομείο
Εισηγ . Τσολάκης

Πρόταση του Τσολάκη να γίνει εισηγηση στην Διοίκηση του Νοσοκομείου για τοποθέτηση ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς έγινε ομόφωνα δεκτή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ