Προθεσμίες και λεπτομέρειες για τις υποψηφιότητες των αρχαιρεσιών της 13&14 Οκτωβρίου 2022

 Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Αττικής

Νίκαια 4/10/2022

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων των συνδυασμών για την Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τις Εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων θα γίνεται από τον εκπρόσωπο του συνδυασμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση iwanna.vienna@yahoo.com . Το ψηφοδέλτιο θα αποστέλλεται σε αρχείο word, από το προσωπικό email του εκπροσώπου. Στην κεφαλίδα του ψηφοδελτίου θα πρέπει να αναγράφεται  η ονομασία του συνδυασμού και στο κύριο μέρος το ονοματεπώνυμο και το όνομα πατρός των υποψηφίων.

Το ίδιο ισχύει και για τις μεμονωμένες υποψηφιότητες, εάν υπάρχουν, οι οποίες θα αποτελούν από μόνες τους ένα ψηφοδέλτιο. Τα ψηφοδέλτια μπορούν να περιλαμβάνουν από έναν έως είκοσι δύο υποψηφίους. Τελευταία ημέρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων είναι η 10η Οκτωβρίου μέχρι τις 15:00

Για την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας κατατίθενται μόνο ατομικές υποψηφιότητες, οι οποίες στο τέλος της προθεσμίας θα συμπεριληφθούν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο με ονομαστική αλφαβητική σειρά. Η κατάθεση αυτών των υποψηφιοτήτων θα γίνεται στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση iwanna.vienna@yahoo.com από το email του υποψηφίου, μέχρι την 10η Οκτωβρίου και ώρα 15:00.

Υπόδειγμα Αίτησης για Ε.Υ.Α.Ε

Η Εφορευτική Επιτροπή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ